EXCLUSIV | "E trauma învinsului să asculte bucuria învingătorului!" Elevii lui Reghecampf, luați peste picior de Iftime

FC Botoșani a învins-o pe CSU Craiova cu 2-1.

Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 02 August 2021, 12:23
Data actualizarii: Luni 02 August 2021, 13:32

Patronul moldovenilor a sucit cuțitul în rană oltenilor după victoria pe care Botoșani a învins-o pe CSU Craiova cu 2-1 și s-a declarat nedumerit de duritatea excesivă a adversarilor, învocând că nu a existat vreodată o rivalitate între cele două echipe.

"A fost un meci greu, chiar dacă și arbitrajul e a fost ciudat. Cred că putea să-i dea lui Constantin de 3-4 ori roșu. Craiova nu joacă prosti, chiar dacă a pierdut cu Laci. Totuși, în afară de CFR, nici o echipa nu are rezultate bune în Europa în ultimii ani. Cred că Reghecampf o să facă treaba la Craiova. Am avut și noroc, că nu mai da Papă al meu un asemenea gol 10 ani de aici în colo.

Ne-a scos și Pap, care de multe ori ne-a îngropat și a luat tonto-goluri. Există ceva special în munca lui Marius Croitoru când vine vorba de scouting-ul jucătorilor. Din 10 fotbaliști, 7 sunt foarte buni. O să aveți și niște surprize, avem niște brazilieni care fierb să dribleze pe aici pe la noi. Al-Muwas s-a însurat, e în luna de miere, așteptăm să vedem ce vrea să facă.

Să mai stea plecat cat vrea, dar o să primească o amenda dacă mai vrea să stea la noi. Am înțeles de la impresar că ar vrea să joace mai aproape de casa, dar pentru asta trebuie să dea niște bani să se elibereze pentru noi. E trauma invinsului să asculte bucuria învingătorului. Înțeleg că jucătorii nostrii dau drumul la muzica după fiecare meci câștigat.

Când pierd, înțeleg că pun un clopot care le cântă despre sfârșit. Asta este, când pierzi e dureros. Craiova e o echipa bună, însă nu înțeleg tipul asta de fotbal cu durități. Nu știu de ce se întâmplă asta. Nu a fost niciodată vreo contra între mine și Rotaru sau vreo problema",Valeriu Iftime, la Ora Exactă în Sport.

 "Înțeleg de la Chindriș că are oferte"

 

"Înțeleg de la Chindriș că are oferte. Cred că el e cel mai îndreptățit să vorbească despre viitorul lui. Eu îl respect, el a spus că are o echipa. Noi ne-am pregătit cumva, deși nu ne-a venit încă al 3-lea fundaș central. El a spus că vrea să plece, vom vedea", Valeriu Iftime, la Ora Exactă în Sport.

CITESTE SI

Modifică setările cookies