Liga 1

FC Voluntari - Academica Clinceni 1-0 | Ilie Poenaru, 5 înfrângeri în primele 5 meciuri din Liga 1

Academica Clinceni a ajuns la 5 înfrângeri în Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 August 2021, 17:03
Data actualizarii: Vineri 13 August 2021, 20:34

FC Voluntari - Academica Clinceni 1-0 

 

  • FC Voluntari - Academica Clincei, LIVE TEXT de la 18:30 | Poenaru, nevoit să treacă de Tamaș pentru a opri seria neagră

Final.

Min. 61:  Ocazie Voluntari! Același Vadim Rață execută cornerul, iar Tamaș este aproape de a face 2-0 cu o lovitură de cap. 

Min. 57: Cioiu ratează ocazia de a restabili egalitatea. Șutul său trece pe lângă poarta lui Popa.

Min.47: GOL FC Voluntari! Nemec înscris din corner din centrearea lui Rață și izbutește să marcheze primul său gol în tricoul ilfovenilor.

Min. 46: A început repriza a doua.

Pauza.

Min. 14: Ocazie pentru FC Voluntari! Vlad îl găsește ideal pe Fulop în interiorul careului, dar mijlocașul trimite peste poartă.

 

Min. 1: A început partida. 


Echipele de start:

FC Voluntari: Popa - Ricardinho, Tamaș, Armaș, Vlad - Fulop, Droppa, Rață - Lopes, Nemec, Gheorghe

Academica Clinceni: Ureche - Achim, Jutric, Patriche, Pîrvulescu, Moulin - Cascini, Longher, Cioiu - Amorin, Vellios

 

Cele două echipe din Ilfov se vor întâlni direct în etapa a cincea din Liga 1.

FC Voluntari a început cu un meci dramatic contra lui Dinamo, 2-3, în care tripla lui Sorescu l-au privat pe Gabriel Tamaș să obțină măcar un punct împotriva fostei echipe. Echipa pregătită de Liviu Ciobotariu a înregistrat o înfrângere și în etapa a doua, contra lui FC Botoșani, 0-1. Abia în runda a treia au reușit ilfovenii să obțină primele puncte din acest sezon, grație victoriei cu FCU Craiova, 2-1, doar că în ultimul meci Craiova lui Reghe nu le-au dat nicio șansă, adjudecându-și meciul cu 3-0. 

Pe de altă parte, Academica Clinceni are un început dezastruos de campionat. Băieții lui Ilie Poenaru au pierdut toate cele 4 meciuri, cu Sepsi, 0-2, CFR Cluj, 1-2, cu Dinamo, 1-3, și FCU Craiova, 1-2. 

În istoria Ligii 1, cele două echipe s-au întâlnit de șase ori. De trei ori s-a impus FC Voluntari, de două ori a câştigat gruparea din Clinceni, iar un joc s-a terminat la egalitate.

Clasamentul Ligii 1: 

Modifică setările cookies