llie Poenaru, înaintea meciului cu CFR Cluj: "Am arătat rău la Sepsi, chiar foarte rău. Nu suntem într-un moment bun"

llie Poenaru, înaintea meciului cu CFR Cluj: "Am arătat rău la Sepsi, chiar foarte rău. Nu suntem într-un moment bun"

Academica Clinceni a început cu stângul în Liga 1, după meciul pierdut în prima etapă în fața celor de la Sepsi. 

În etapa a doua din campionat, Academica Clinceni va juca cu campioana României. Echipa antrenată de Ilie Poenaru are un palmares negativ cu CFR Cluj, însă Ilie Poenaru speră să obțină un rezultat pozitiv, chiar dacă în primul meci din Liga 1 jucătorii săi nu au arătat foarte bine pe teren. 

"Știu să joace jocurile cu miză, au valoare. Au un lot numeros și valoros, mă așteaptă un meci foarte greu. Mă uitam și la jucătorii under, sunt la fel de buni, au o anumită maturitate. Șumi are la dispoziție un lot foarte bun.

Am arătat rău la Sepsi, chiar foarte rău. Nu suntem într-un moment foarte bun. Au plecat 11-12 jucători. Am încercat să prelungim contractele ca să putem crea acea omogenitate. Toți cei care au venit, cu părere de rău, au venit total nepregătiți din punct de vedere fizic. Mai durează până ajung la un nivel bun de pregătire. Durează câteva etape, de la săptămână la săptămână vom arăta mai bine. Sunt jucători care pot face diferența, dar trebuie să avem răbdare", a declarat Ilie Poenaru la emisiunea "Liga Digisport". 

  • lie Poenaru, înaintea meciul cu CFR Cluj:
VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies