Hagi nu glumeste! Un titular de la Viitorul, OUT din lot si bagat in carantina dupa ce a fost surprins in club

Gica Hagi Cosmin Matei Viitorul Constanta Superliga Hagi nu glumeste! Un titular de la Viitorul, OUT din lot si bagat in carantina dupa ce a fost surprins in club
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iulie 2020, 15:43
Data actualizarii: Joi 30 Iulie 2020, 15:44

Cosmin Matei (28 ani) a fost scos din lotul Viitorului pentru urmatoarele antrenamente dupa ce a fost surprins intr-un club. 

Mijlocasul a fost surprins incalcand masurile de distantare sociala intr-un club din Mamaia, alaturi de Bogdan Stancu si Gavrila. 

Ca masura de siguranta, clubul a anuntat printr-un comunicat ca fotbalistul va fi sanctionat si a fost scos din lot. 

"In urma imaginilor publicate de site-ul Prosport, in care jucatorul nostru, Cosmin Matei, s-a aflat intr-o locatie, alaturi de mai multe persoane, fara sa poarte masca de protectie, FC Viitorul Constanta a decis urmatoarele:

- Jucatorul Cosmin Matei nu mai are voie sa se antreneze cu echipa si va urma protocolul de izolare impus de autoritati in astfel de situatii, urmand a fi testat inainte de a reveni la programul de pregatire.

- Impotriva acestuia urmeaza sa se ia masurile disciplinare necesare pentru incalcarea Regulamentului Intern al clubului", se arata in comunicatul postat pe site-ul oficial al Viitorului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!