"Felicitari PCH, e incredibil ce comunicat au dat! Excelent!" Hagi, IMPRESIONAT de mesajul dinamovistilor de pe Facebook! Discurs incredibil dupa meciul Viitorului

Dinamo PCH Superliga "Felicitari PCH, e incredibil ce comunicat au dat! Excelent!" Hagi, IMPRESIONAT de mesajul dinamovistilor de pe Facebook! Discurs incredibil dupa meciul Viitorului
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Iulie 2020, 20:32
Data actualizarii: Sambata 25 Iulie 2020, 20:36

Viitorul a batut-o cu 4-1 pe Chindia si e lider autoritar in playout.

Echipa lui Hagi n-a avut nicio emotie contra ultimei clasate. La final, Hagi si-a felicitat jucatorii, apoi a facut un comentariu complet neasteptat. Gica s-a referit la conmunicatul trimis ieri de Dinamo in legatura cu modul in care ar trebui sa continue campionatul.

"Felicitari PCH pentru comunicatul pe care l-au facut. Au facut o chestie incredibila si trebuie sa-i felicitam. Stiti gandul meu, eu vreau 18 echipe. Cand au fost 18, Romania a fost puternica, a facut performanta. Ii felicit pe cei de la Dinamo, care au facut un comunicat extraordinar. Respect lucrurile care cred ca sunt importante, respect performanta, lupta pe teren. Imi place asta, de aia spun, ii felicit, bravo lor! Sistemul cu 18 echipe e ideal! Avem 20 de milioane de oameni, avem judete de traditie, echipe mari. Traim in globalizare si trebuie sa te misti, sa produci. Cluburile trebuie sustinute, ele creeaza jucatori pentru Romania.

Toti lucram pentru Romania. Eu am jucat pentru Romania, lucrez pentru Romania. Ne-au luat-o vecinii inainte, suntem depasiti. Sunt mic, sunt omul care nu trebuie bagat in seama. Dar, eu spun lucruri mari. Trebuie sa avem bugete de 20-26 de milioane. Noi concuram cu cei de langa noi, nu cu cei din vest. Daca vom continua asa, continuam cu 2 lei, cu 3 lei", a spus Hagi.

Comunicatul publicat ieri de PCH:

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!