"Gigi Becali va cere minimum 10 milioane de euro pe el! Atat valoreaza!" Noul star de la FCSB! Jucatorul cu care Becali poate da lovitura

"Gigi Becali va cere minimum 10 milioane de euro pe el! Atat valoreaza!" Noul star de la FCSB! Jucatorul cu care Becali poate da lovitura

Nationala de tineret a Romaniei s-a calificat la EURO 2021 dupa remiza cu Danemarca U21, 1-1! 

'Tricolorii mici' si-au asigurat prezenta la Campionatul European din 2021 dupa remiza de la Ploiesti cu Danemarca. Singurul gol al Romaniei a fost inscris de Costache, in a doua repriza. 

Nu doar Costache s-a facut remarcat pe teren, ci si Olimpiu Morutan, declarat unul dintre cei mai buni fotbalisti de pe teren. Criticat in trecut de Gigi Becali pentru prestatiile sterse, mijlocasul a impresionat cu evolutiile bune din noul sezon, iar acum a decenit unul dintre jucatorii de baza din echipa lui Toni Petrea. 

Morutan a fost integralist cu Danemarca U21, iar jocul sau a fost il poate pune pe lista de interes a marilor cluburi, dupa cum a declarat Valeriu Iftime, patronul lui Botosani. 

"Cred ca a facut cel mai bun meci al sau de cand joaca la nationala U21. El joaca si la FCSB la fel de bine, doar ca mie imi pare ca el este un decar. 

A inceput sa i se dea incredere la FCSB, iar acest lucru se vede prin jocul pe care il presteaza in ultimul timp Morutan, atat la echipa de club, cat si la lotul de tineret. 

Oli a jucat in meciul cu Danemarca exact ce ne trebuie noua. El a facut totul pe teren doar in folosul echipei. Poate sa joace chiar si la nationala mare. Avem nevoie si acolo de un asemenea jucator. 

Gigi Becali o sa ceara pe Morutan minimum zece milioane de euro, iar la acest moment valoreaza cu varf si indesat aceasta suma. Sunt convins ca Becali nu o sa stea cu nimeni de vorba pentru o suma mai mica", a spus Valeriu Iftime pentru ProSport. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Florin Cîțu: ”Am aprobat măsurile de relaxare de la 1 august”
BRAT
Modifică setările cookies