Liga 1

Gigi Becali si-a bagat "perlele" la REDUCERE! Patronul FCSB i-a scazut pretul lui Coman si asteapta ploaia de OFERTE

Florinel Coman poate reprezenta principala sursa de venit a FCSB in urmatoarea perioada.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Mai 2020, 23:28
Data actualizarii: Joi 07 Mai 2020, 23:35

Gigi Becali a scazut pretul lui Florinel Coman pe aceasta vreme de criza si cere 10 milioane de euro plus 20% dintr-un viitor transfer. Dupa reducerea salariilor si dupa ce a bagat mai multi jucatori in somaj tehnic, patronul FCSB poate obtine un nou venit urias daca transferul s-ar realiza.

Dupa ce a pronuntat sume astronomice, de zeci de milioane de euro, finantatorul s-a decis sa accepte pretul de 10 milioane. Singura oferta oficiala a fost din parte lui Orlando City, echipa din Statele Unite, caruia Becali i-a cerut 9 milioane de euro si 50 % dintr-un viitor transfer.

Orlando s-a retras de la negocieri dupa aceasta contra oferta a patronului. Peste tot, cluburile nu isi vor mai permite sa cheltuiasca la fel si banii vor reprezenta o mare problema in perioada urmatoare.

Becali a imputernicit anumiti impresari, care daca primesc oferta de 10 milioane plus procentele de 20%, vor putea face automat transferul jucatoruului, anunta Gazeta Sporturilor.

Florinel Coman a ramas cu 7500 de euro salariu dupa scaderile drastice si pare tot mai greu de tinut de catre ros-albastri. S-a mai vorbit de interesul lui AS Roma sau Sporting Lisabona pentru 'Mbappe' de Romania, insa nimic nu s-a concretizat.

CITESTE SI

Modifică setările cookies