Gigi Becali primeste o VESTE NESPERATA! "Sunt bani publici si nu decide domnul Talpan!" FCSB va putea juca pe orice stadion nou construit! 

Sunt o multime de discutii in ceea ce priveste noile stadioane din Bucuresti.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Mai 2020, 12:32
Data actualizarii: Luni 25 Mai 2020, 15:47

FCSB nu are un stadion propriu si a jucat meciurile de acasa pe Arena Nationala, insa Gigi Becali doreste ca echipa sa sa evolueze pe unul dintre noile stadioane construite in Bucuresti. Ghencea si Arcul de Triumf sunt variantele, insa FCSB a fost interzisa pe ambele.

Pe Ghencea, Florin Talpan nu vrea nici in ruptul capului ca FCSB sa joace, iar cu Arcul de Triumf este o alta poveste. Stadionul a fost predat Federatiei Romane de Rugby si se pare ca e prea mic pentru meciuri de fotbal.

Victor Ciutacu, jurnalistul de la Romania TV, a intrat in direct la 'Ora exacta in sport' la PRO X si a vorbit despre situatia acestor noi arene. El crede ca totul a fost facut pe bani publici si nu pot decide anumiti oameni cine joaca pe stadion si cine nu.

"Sunt bani publici si nu decide domnul Talpan sau Federatia de Rugby cine joaca pe aceste stadioane. Pe banii poporului roman joaca cine decide poporul roman.", a spus Ciutacu la PRO X.

Jurnalistul a fost surprins de aceasta situatie si nu intelege cum este posibil ca FCSB sa fie respinsa de pe noile stadioane. El a adaugat ca daca Talpan isi doreste un stadion doar pentru el sa il construiasca in curtea casei si sa joace acolo: "Nu vreti sa va faceti voi niste stadioane pe banii vostri, sa jucati la voi in curte?"

Modifică setările cookies