Gigi Becali, omul cu pasa decisiva la Botosani! "I-am centrat lui Roman la gol. Sunt tare!" :) Ce spune despre infrangerea CFR-ului din campionat

Gigi Becali, omul cu pasa decisiva la Botosani! "I-am centrat lui Roman la gol. Sunt tare!" :) Ce spune despre infrangerea CFR-ului din campionat

CFR a pierdut meciul din campionat cu Botosani si Gigi Becali nu s-a putut abtine sa-i ironizeze pe clujeni.

Dan Petrescu a fost extrem de nervos din cauza ca partida cu Botosani nu a fost amanata, pentru a putea pregati meciul cu Celtic.

Gigi Becali este plecat intr-un pelerinaj pe Muntele Athos, dar nu s-a putut abtine sa ii intepe pe clujeni. Patronul FCSB a spus ironic ca el s-a opus amanarii meciului si mai mult, el a dat pasele de gol la reusitele Botosaniului.

Gigi Becali a facut haz de nemultumirea si de infrangerea clujenilor

"Sunt tare de tot daca am reusit de pe Muntele Athos sa ma opun amanarii meciului Botosani – CFR Cluj. Si ca sa mai spun una: sunt si mai tare ca i-am dat pasa de gol lui Askovski si i-am centrat lui Roman la golul de 2-1. Ca sa continuu ce iti spuneam inainte, tot eu am vorbit cu Dan Petrescu si i-am facut echipa cu multi jucatori U21 ca sa fie mai slabi… Eu i-am zis lui Petrescu sa-l bage pe Pascanu si sa-l faca de ras si cred ca o sa vorbesc cu el si inainte de CFR – Astra.

Trebuie sa fie 0-0 la meciul ala, iar daca o da gol CFR-ul atunci o sa vorbesc si cu Budescu sa egaleze daca Alibec nu e. In schimb nu ma intereseaza ce fac ei cu Celtic. Si am dat aceste declaratii ironice pentru ca la fel au vorbit si ei cand au zis ca eu m-am opus amanarii marelui meci de la Botosani", a spus Gigi Becali pentru fanatik.

Dan Petrescu: "E un interes national"

Dan Petrescu a vrut sa reprogrameze partida cu Botosani pentru a se axa pe meciul cu Celtic, pe care l-a numit unul de interes national:

"Un meci foarte greu, era foarte bine sa nu-l jucam acum. Sunt foarte suparat, dar asta e, ce putem face? 10 jucatori vor ramane la Cluj. Asta e situatia. Daca nu vrem, nu vrem! Nu trebuie sa gasim scuze, asta e realitatea. Nu vreau sa mai discut. Daca cineva voia, se facea. Trebuie sa vrea cine tre' sa vrea. Se decide si asta e. Eu zic ca e interes national. Mi s-a spus ca nu e. Bine, nu e interes national, e interesul CFR-ului", spunea Dan Petrescu inainte partidei cu Botosani.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Demnitarii au planuri mari cu infrastructura țării. Cum ar trebui să arate autostrăzile Unirii și Moldovei
BRAT