Gigi Becali A SUNAT dupa el! Raspuns de ULTIMA ORA in cazul celui mai DORIT jucator de catre patronul FCSB: "M-a sunat domnul Becali!" VIDEO

Gigi Becali si-a stabilit urmatorul obiectiv de transfer. 

Patronul FCSB a declarat in multe randuri ca il doreste pe Andrei Chindris de la Botosani. Valeriu Iftime, patronul lui Botosani, a vorbit in exclusivitate la PRO X despre interesul lui Gigi Becali pentru Chidris, dar si despre posibilitatea ca Marius Miron sa ajunga la FCSB.

"Nu am vorbit pe subiectul Burca cu domnul Becali, m-a sunat acum o luna si am vorbit ceva legat de Chindris. I-am spus ca nu il dau acum, lasati-l, nu pleaca pana in vara oricum. Mai am oferte pentru Chindris, sigur ca voi face o analiza a ofertei, de unde primesc oferta mai buna. Ma gandesc foarte serios la Chindris, unde ar putea sa reziste. La FCSB, unde e lupta aia care uneori nu pare a avea logica sau sa te duci la un club strain, dar acolo e foarte complicat.

Deocamdata, Chindris nu pleaca, iar lui Miron, am spus ca ii dau drumul, el are niste oferte, sunt niste discutii destul de atente pentru el. Exista o oferta clara de la un club din afara, dar e clar in momentul in care iti da banii. Decoamdata nu a dat nimeni bani pe Miron. El a spus ca ar vrea sa plece daca are o oferta buna", a declarat Valeriu Iftime la PRO X. VIDEO PROTVPLUS.RO

Pepe, provocare picantă pentru Măruță

De ziua lui, Cătălin Măruță a primit cele mai picante întrebări, sub amenințarea sosului iute.


15:02
Concurs de bancuri cu Mioara Velicu și Irina Loghin

Invitate la emisiunea "La Măruță", Mioara Velicu și Irina Loghin s-au duelat în cele mai amuzante bancuri.


18:25
Depresia, boala sufletului

17:26
Keo, un tată de nota 10

07:17
HPV, virusul ce poate cauza cancer de col uterin

HPV este un virus foarte contagios și poate duce la apariția cancerului de col uterin. Peste 80% dintre persoanele active sexual dobândesc acest virus.


13:01
Împreună, de dragul copilului

Misha și Connect-R au rămas în relații bune, de dragul Mayei. Misha: "Niciunul dintre noi nu va trăi toată viața singur."


12:40
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Un tânăr din Bacău, suspect de infectare cu coronavirus. Anunțul Ministerului Sănătății
BRAT