Gigi Becali il avertizeaza pe Vintila: "M-a surprins schimbarea asta. Nu mai am chef de pasi gresiti." Ce a spus patronul

Gigi Becali il avertizeaza pe Vintila: "M-a surprins schimbarea asta. Nu mai am chef de pasi gresiti." Ce a spus patronul

FCSB s-a impus in fata lui Gaz Metan cu 2-0.

Gigi Becali s-a declarat surprins de decizia lui Vintila de a-l schimba pe Gnohere, care in opinia patronului facuse un meci bun. Becali spune ca pana la urma a iesit bine, dar daca rezultatul de pe tabela nu ar fi fost cel dorit, era o mare problema:

"M-a surprins schimbarea lui Gnohere cu Morutan, deoarece pe mine unul Bizonul chiar m-a multumit cum a jucat. Ce vreti sa faca mai mult? Nu stim toti ca are kilograme in plus? Acum ce mai comentam? Nu stiu ce a declarat Vintila dupa meci despre Gnohere, ca nu am stat sa ma uit. Dar mie Bogdan nu mi-a spus ca l-a scos ca nu a respectat anumite sarcini de joc. E treaba lui Vintila ce v-a spus voua. Pana la urma a iesit bine, deci pot sa-i spun bravo lui Vintila. Pe mine ma intereseaza cand ma uit la finalul meciului si vad cat indica tabela de marcaj. Erau foarte importante cele trei puncte pentru noi, deoarece trebuie sa punem presiune pe CFR Cluj. Dar daca tabela nu era asa dupa schimbarea lui Gnohere, atunci era o mare problema. Nu mai am chef de pasi gresiti, iar eu nu glumesc cu nimeni. Nu mai este de joaca", a spus Becali, potrivit Pro SportVIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT