Gigi Becali, OUT din TOP 10 cei mai bogati romani! Ce avere are acum patronul FCSB

Gigi Becali, OUT din TOP 10 cei mai bogati romani! Ce avere are acum patronul FCSB

Gigi Becali a iesit din Top 10 cei mai bogati romani.

Finantatorul FCSB nu se mai afla printre cei mai bogati 10 romani, potrivit topului realizat de Capital. In acest moment, averea lui Gigi Becali este estimata la 400-500 de milioane de euro ceea ce il claseaza pe omul de afaceri pe locul 11.

Gigi Becali are probleme si cu DNA. In urma cu doua saptamani, DNA i-a pus sechestru pe conturile personale, nu si pe conturile societatilor pe care le controleaza.

Si Ion Tiriac a coborat in topul celor mai bogati romani. Omul de afaceri a fost detronat de pe pozitia de lider, locul acestuia fiind luat de fratii Paval. Potrivit revistei Capital, omul de afaceri a fost depasit de fratii Dragos si Adrian Paval, patronii Dedeman. Astfel, fratii Paval au o avere estimata la 2,1 miliarde de euro. Ion Tiriac este pe locul secund, cu 2 miliarde de euro, iar podiumul este incheiat de Daniel Dines, patronul UiPath, cu 1,3 miliarde de euro.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Un român membru al echipajului petrolierului Mercer Street, ucis într-un atac asupra navei în Marea Arabiei
BRAT
Modifică setările cookies