"Am vorbit cu el!" Gigi Becali a lamurit situatia lui Adi Popa! A pus mana pe telefon si i-a transmis un mesaj! Ce se intampla cu mijlocasul ros-albastrilor

"Am vorbit cu el!" Gigi Becali a lamurit situatia lui Adi Popa! A pus mana pe telefon si i-a transmis un mesaj! Ce se intampla cu mijlocasul ros-albastrilor

Gigi Becali a vorbit despre situatia lui Adi Popa.

Adi Popa nu a mai prin lotul la FCSB in ultimele doua meciuri. Gigi Becali a declarat zilele trecute ca nu este dispus sa sacrifice lupta la titlu pentru a juca cu Popa titular. Astazi a declarat ca a avut o discutie cu jucatorul si acesta i-a transmis ca a inteles mesajul patronului.

"Nu e nicio suparare cu Adi Popa. Eu am vorbit cu baiatul si a inteles ce i-am spus. Ce sa-i fac daca atunci cand Man era accidentat, Popa nu a reusit sa prinda echipa si sa nu mai iasa din primul 11? Asta i-am zis si lui. Nu e niciun ordin de la mine, e decizia lui Vintila care baga pe cine e mai in forma", a spus Becali pentru Fanatik. 

Becali a precizat ca nu este dispus sa riste sa sacrifice lupta pentru titlu doar pentru a-l folosi pe Popa titular daca acesta nu demonstreaza la antrenamente ca merita sa joace.

"Am vorbit cu Adi Popa. I-am spus ca suntem prieteni, am castigat multe alaturi de el, l-am transferat, am castigat si bani. Eu il iubesc pe Adi Popa, dar e la dispozitia antrenorului. Cand vine vorba de disciplina, antrenorul decide. Daca antrenorul nu impune disciplina, nu are ce sa caute la mine. 'Bai, Adi, bai, Popica, tata! Eu te iau, dar trebuie sa te bati cu Man, Morutan, Salomao si Moutinho!' Daca tu meriti sa joci in locul lui Man, vei juca. Ma intereseaza campionatul", a declarat Gigi Becali la ProX, zilele trecute.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies