Reactia lui Valeriu Iftime dupa ce Valencia il vrea pe Chindris! Gigi Becali poate pierde transfeul mult visat

Reactia lui Valeriu Iftime dupa ce Valencia il vrea pe Chindris! Gigi Becali poate pierde transfeul mult visat

S-a scris ca Valencia il doreste pe Chindris, iar Becali poate pierde sansa de a-l aduce la FCSB.

Andrei Chindris, fundasul de la FC Botosani, dorit de Gigi Becali la FCSB, ar fi dorit de Valencia pentru a juca in La Liga. Superdeporte.es a fost ziarul care a lansat zvonul, insa Iftime a primit si o oferta.

Patronul Botosaniului a purtat negocieri indelungate cu Becali si doreste sa lase jucatorul sa aleaga unde vrea sa joace din vara. Acum, Iftime a recunoscut si de interesul echipei din Spania.

"Este o oferta din Spania. Nu e chiar asa, discutia e doar cu impresarul. Eu la club nu am primit. Stiu de discutia asta din Spania pentru Chindris. I-am dat o imputernicire unui impresar pentru Spania si m-a rugat mult sa nu il dam la FCSB pentru ca are el o oferta.

Sigur, nu conteaza ce vreau eu, conteaza ce vrea fotbalistul.Suntem in aer acum, nu stiu daca e de la Valencia. E din Spania, sigur prima liga. i-am spus ca nici nu ma intereseaza, i-am dat o oferta pentru Spania, daca are o oferta la pretul la care l-am cerut eu, sa vorbeasca cu jucatorul si dupa sa vina la mine sa ii dau ok-ul. Am cerut un milion pe el. Pretul nu este batut in cuie, sa fim seriosi.", a spus Valeriu Iftimne pentru Digi Sport.

Asadar, gigi Becali poate ramane fara jucatorul pentru care a insistat atat si a ajuns sa negocieze chiar in direct la tv. 580 de mii de euro a fost oferta patronului de la FCSB.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tătaru: ”Prelungirea stării de alertă, după 15 iulie, aproape iminentă”
BRAT