Gigi Becali Arcul de Triumf FCSB Superliga

Gigi Becali a stabilit casa FCSB-ului din sezonul viitor! Unde vor juca meciurile de pe teren propriu: patronul ros-albastrilor ar fi batut deja palma

FCSB renunta la Arena Nationala din sezonul viitor, iar meciurile din campionat ar urma sa le dispute pe o noua arena.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Mai 2020, 10:20
Data actualizarii: Marti 12 Mai 2020, 10:27

FCSB va evita sa joace meciurile din sezonul viitor pe noua arena din Ghencea, pentru a evita scandalurile ce ar putea fi create din cauza neintelegerilor cu CSA Steaua.

Patronul ros-albastrilor a ramas impresionat de constructia cocheta a arenei Arcul de Triumf si, potrivit Gazetei, s-ar fi inteles deja cu reprezentantii statului pentru inchirierea acesteia din sezonul viitor.

  • Gigi Becali a stabilit casa FCSB-ului din sezonul viitor! Unde vor juca ros-albastri meciurile de pe teren propriu: patronul ar fi batut deja palma

Stadionul are putin peste 8000 de locuri si face parte din proiectul celor trei arene construite pentru a ajuta la infrastructura Campionatului European. 

Arena este aproape gata, iar Gigi Becali a fost impresionat si de design-ul special al acesteia, o parte din peluza si din tribuna 1 fiind lasate fara scaune pentru a asigura vederea catre Manastirea Casin, aflata in apropiere. In acea zona se va afla doar o bucata de plexiglas.

Constructorii estimeaza finalizarea stadionului pana la data de 31 iulie 2020.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!