EXCLUSIV Gigi Becali își poate pierde favoritul! Jucătorul de la FCSB poate semna în Bundesliga: „A lăsat ceva din bani!” 

Gigi Becali andrei cordea FCSB Superliga
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 20:05
Data actualizarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 19:40

FCSB a renunțat la mai mulți jucători aflați pe „lista neagră” a lui Gigi Becali. 

Plecările de la roș-albaștri par a fi departe de a se fi terminat. Vicecampioana ar putea să rămână fără unul dintre cei mai buni fotbaliști din acest sezon, Andrei Cordea (23 ani), care a primit deja oferte considerabile în urma prestațiilor avute. 

O grupare arabă s-a interesat de fotbalistul român, care însă a refuzat oferta de trei milioane de euro venită pe numele său. Reprezentantul jucătorului, fostul fotbalist Adrian Neaga (43 ani), i-a găsit însă o echipă în Bundesliga care este interesată de el. 

Andrei Cordea, aproape de plecarea de la FCSB 

Augsburg, gruparea care ocupă locul 14 în prima ligă a Germaniei a făcut o ofertă de trei milioane de euro pentru jucătorul român, însă Gigi Becali pretinde mai mult. Cu toate astea, Neaga a dezvăluit, în exclusivitate, că a tot discutat cu patronul roș-albaștrilor, care a mai lăsat din suma cerută. 

„Sper eu din tot sufletul să se facă transferul iarna asta. Suntem în discuții cu Gigi de ceva timp, în ultimul timp și dânsul a lăsat ceva din bani. Sperăm să ajungem la un numitor comun. Nu mai e diferența așa mare între ce a cerut dânsul și ce oferă ei. 

Anul 2022 cred că a fost anul lui. E un campionat puternic. Eu sper să facă față în Germania, e foarte bine pregătit mental și sper să facă față”, a declarat Adrian Neaga pentru PRO TV și www.sport.ro.  

  • două milioane de euro este cota lui Andrei Cordea conform Transfermarkt. 
  • 50.000 de euro a plătit FCSB pentru el în 2021 către Academica Clinceni. 
  • 8 goluri și 5 assist-uri a reușit în 30 de meciuri jucate pentru roș-albaștri în acest sezon. 

Detalii despre forma lui Andrei Cordea 

Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei României, a vorbit despre situația lui Andrei Cordea, dezvăluind că jucătorul are probleme medicale cu care se confruntă de o perioadă. 

„La Cordea sunt şi alte probleme. El are nişte probleme medicale de ceva timp încoace. De asta mă bucur că vine pauza asta, nu sunt probleme grave, dar care îl impedicau. 

Calitatea lui principală este unul la unu pentru că driblează exceptional. Având problema asta nu mai poate să fie 100% ... nu mai poţi să îţi scoţi în evidenţă calitatea 100%.. Mai ales pe un teren ca la Ploieşti, acolo el practic şi-a pierdut atuul”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!