A început curățenia la FCSB! După Andrei Dumiter, Gigi Becali a mai renunțat la un jucător 

FCSB florin achim Gigi Becali Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 09:37
Data actualizarii: Marti 03 Ianuarie 2023, 09:38

FCSB a bifat a patra despărțire în această iarnă. După plecările lui Ianis Stoica, Alexandru Musi și Andrei Dumiter, clubul roș-albastru a mai renunțat la serviciile unui jucător.

FCSB a terminat 2022 pe locul 3 în campionat, cu 38 de puncte acumulate după 21 de etape, la 6 puncte în spatele CFR-ului și cu 7 puncte mai puțin decât liderul Farul Constanța. Cele 6 victorii din ultimele 7 partide obținute de Mihai Pintilii (38 ani) au făcut ca clubul roș-albastru să reintre în lupta la titlu. 

FCSB a renunțat la 4 jucători în această iarnă

Cu toate acestea, Gigi Becali (64 an) a început „curățenia” la FCSB și a renunțat deja la 4 jucători. Iasi Stoica (20 ani) și Alexandru Musi (18 ani) au fost împrumutați la U Cluj și Politehnica Iași, în timp ce Andrei Dumiter (23 ani) a semnat un contract valabil 3 sezoane cu FC Voluntari. 

Ultimul jucător care s-a încadrat la capitolul plecări este Florin Achim (31 ani), potrivit DigiSport, care își va rezilia contractul cu vicecampioana României. Fundașul dreapta a semnat în februarie 2022 cu FCSB, însă a prins doar un minut în tricoul roș-albastru, la finalul sezonului trecut, în partida câștigată cu CFR Cluj, 3-1. Accidentările numeroase și prestațiile solide ale lui Alexandru Pantea (19 ani) și Valentin Crețu (34 ani) l-au făcut pe Florin Achim să fie a treia opțiune pentru flancul drept. 

Mihai Stoica a confirmat mai multe plecări de la FCSB 

Înainte de plecarea în cantonamentul din Turcia, Mihai Stoica (57 ani) a precizat că FCSB nu se va baza pe 6 jucători în pregătirea de iarnă și că aceștia sunt liberi să-și găsească o altă echipă.

„În Turcia, sunt câţiva jucători care nu vor face deplasarea. Sunt Ducan, Boboc, Bouhenna, Dulca, Dumiter, Rusu. Nu ştim dacă şi-au găsit alte echipe, nu vom conta pe ei. Nu vom conta pe ei. Am preferat să luăm câţiva jucători foarte tineri. Ei se pot antrena cu noi. 

Nu vom conta pe ei în perioada care urmează. Dacă nu-şi rezolvă problemele cu alte echipe, vor juca la echipa a doua. Am preferat să aducem tineri în lot. Condiţii de antrenament sunt”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!