Mihai Stoica, impresionat de talentul unui jucător de la FCSB: "Dacă îl iei şi-l duci la City sau Barcelona, e de acolo"

Mihai Stoica FCSB Octavian Popescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 23:25
Data actualizarii: Luni 02 Ianuarie 2023, 23:38

Mihai Stoica a vorbit la superlativ despre unul dintre jucătorii de la FCSB. 

Octavian Popescu a avut un final de an destul de complicat, evoluțiile de la începutul acestui sezon fiind sub așteptări. 

Jucătorul de 20 de ani și-a revenit din punct de vedere fotbalistic de când FCSB a fost preluată de Mihai Pintilii, antrenor care în prezent e ajutat de Leonard Strizu, un apropiat al lui Gigi Becali. 

La un moment dat intrase în dizgrațiile patronului de la vicecampioana României, declarând că nu "valoarează nici doi lei"

După revenirea de formă din ultimele săptămâni, Gigi Becali a trecut iar la sentimente mai bune față de "perla" sa, iar acum Octavian Popescu este titular incontestabil. 

Mihai Stoica, impresionat de forma arătată de Octavian Popescu

Chiar dacă tânărul jucător a avut evoluții oscilante în prima parte a sezonului, managerul general de la FCSB consideră că abilitățile tehnice ale fotbalistului sunt de necontestat. 

"Nu are nicio legătură cu jucătorii care au urmat Generaţiei de Aur. Mutu a avut alte calităţi, era un marcator excepţional, a marcat peste 100 de goluri în Serie A. Nu are legătură cu Mutu. Mutu şi Adi Ilie au fost imenşi. 

Îi scoatem pe ei din discuţie şi să vorbim despre atacanţii din ultimele generaţii. De la Florin Cernat mi-au trecut mulţi jucători pe la echipele la care am fost, dar niciunul nu se apropie de Octavian Popescu. Îl văd la antrenamente. Repet, dacă îl iei şi-l duci la City sau Barcelona, e de acolo. 

E mai tehnic decât mulţi jucători de acolo, aşa-l văd eu. Nu-i lipseşte absolut nimic. Mihăilă a plecat la Parma, a retrogradat cu problemele echipei, a fost la Atalanta, n-am înţeles transferul ăla, că echipa avea alţi jucători de alt profil. 

Nu avea cum să joace. Poate dacă Man ajungea avea o şansă să joace, că semăna cu Ilicic. Octavian, dacă ajunge la o echipă foarte bună, poate da randament. La o echipă ca Udinese se poate pierde, ca orice al jucător", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!