FCSB andrei chindris Gigi Becali valeriu iftime Liga 1

"Gigi Becali e suparat pe mine!" Transferul lui Chindris la FCSB, motiv de gluma la Botosani! Noi detalii despre fundasul dorit de ros-albastri

Gigi Becali si Valeriu Iftime au negociat indelungat transferul lui Andrei Chindris la FCSB, insa cele doua parti nu au ajuns la o intelegere.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Mai 2020, 18:10
Data actualizarii: Luni 25 Mai 2020, 18:14

Valeriu Iftime a spus in gluma ca Gigi Becali s-a suparat pe el, din cauza ca nu i-a acceptat oferta propusa pentru Chindris (21 de ani), insa spune ca nu era momentul potrivit pentru a se efectua transferuri.

Patronul Botosaniului exclude varianta ca tanarul fundas sa plece de la echipa pana la finalizarea actualului sezon:

"Gigi Becali e suparat pe mine ca nu i l-am dat pe Chindris. Am glumit, habar nu am daca e suparat sau nu.

Am inchis discutiile pentru Chindris acum vreo doua saptamani cand am spus ca pretul nu imi convine.

Eu cred ca fotbalul ca sa-si poata reveni la nivel de transferuri si de vanzari de jucatori trebuie sa jucam fotbal. Dupa 10 etape, cand vom termina acest campionat, pot sa spun daca Andrei Chindris e un jucator de o echipa buna. El vrea sa plece de la noi, eu vreau sa plece de la noi in niste conditii.

Pentru mine este un produs care in bugetul meu are o cota. El, Dugandzic, Ofosu, Keita, Rodriguez, Harut, toti au cumva o platforma la care eu i-am scos. Unul sau doi dintre ei vor pleca, dar nu toti.

Am nevoie sa fac un milion jumate, doua de euro si inchid pravalia", a spus Valeriu Iftime la Digi Sport.

Gigi Becali a oferit initial 580.000 de euro pentru Chindris, apoi a scazut oferta la 400.000 de euro. Pretul nu a fost pe placul lui Valeriu Iftime, care a refuzat ambele propuneri.

Modifică setările cookies