Liga 1

Gigi Becali, criticat pentru modul cum administrează FCSB: „Face asta să umilească antrenorul și media!”

Dinu Gheorghe îi aduce un reproș lui Becali. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 August 2021, 10:16
Data actualizarii: Miercuri 04 August 2021, 10:31

În ultima etapă, FCSB a scos un punct cu UTA  Arad, 1-1, datorită golului marcat de Ianis Stoica, în minutul 89. Însă deznodământul meciului s-a petrecut în minutul 33, când Becali a schimbat trei jucători. Finanțatorul roș-albaștrilor i-a scos de pe teren pe Cristea, Oaidă și Dumiter și i-a introdus în locul lor pe Valentin Crețu, Olaru și Cordea. La finalul partidei, Becali a declarat public că el a efectuat modificările și că așa se va întâmpla până în ultima zi a vieții sale. 

Dinu Gheorghe, care a fost ofertat în trecut de patronul FCSB-ului pentru a ocupa funcția de președinte al clubului, a mărturisit că Becali are alte intenții cu această asumare benevolă și că a greșit când și-a dat acordul pentru jucătorii care au sosit în lotul lui Todoran în vară.   

„Eu cred că face asta să umilească antrenorul, dar și media”
 

E de apreciat că a zis că el decide asta. Eu cred că face asta să umilească antrenorul, dar și media. Declarația lui Gigi Becali a fost clară… el decide până moare, dar între timp poate să scadă nivelul și să ajungă o echipă de pluton. Dacă dânsul a hotărât să facă așa…

I-aș da nota 7. Dacă ne gândim că la Botoșani avea 3 puncte dacă nu rata Tănase penalty. Acum nu îl are nici pe Darius Olaru, un jucător important.

Eu nu îl înțeleg de ce a fost de acord cu transferurile din această vară. Era clar că nu vor juca la Steaua. Sunt jucători care ajung la FCSB, dar nu au nicio calitate să ajungă acolo”, a declarat Dinu Gheorghe pentru ProSport

FCSB ocupă locul 5 în Liga 1, după 3 etape, cu 5 puncte. Elevii lui Dinu Todoran au obținut două egaluri, 0-0 cu FC Botoșani și 1-1 cu UTA , și o victorie, 4-1 cu Universitatea Craiova. În al patrulea joc din campionat vor primi vizita lui Gaz Metan Mediaș, pe 8 august. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies