EXCLUSIV | "Se fac lucrurile ca la un spectacol cu păpuși Muppets!" Florin Lovin, atac dur la adresa lui Becali

Situația de la FCSB îi exasperează pe unii oameni de fotbal.

Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 02 August 2021, 11:35
Data actualizarii: Luni 02 August 2021, 12:42

Fost jucător al formației bucureștene în urmă cu mai mulți ani, Florin Lovin nu mai suportă situația care există la FCSB și l-a atacat dur pe Gigi Becali, pe care îl consideră principalul vinovat pentru rezultate dezastruoase care au fost la echipă în ultimii ani.

Florin Lovin, ironie îndreptată spre Gigi Becali

 

  • Florin Lovin, atac dur la adresa lui Gigi Becali

"E o aberație ce se întâmplă la FCSB. Nu cred că mai găsim cuvinte în vocabular să descriem ce se întâmplă acolo. De la penibil la orice. Și argumentul cu banii e o prostie. S-a trecut peste orice limită, se fac lucrurile ca la un spectacol cu păpuși Muppets.

Legat de jucători, pentru mine un antrenor care face ce face și schimbă mereu repede distruge psihicul fotbaliștilor. Doar un antrenor m-a scos înainte de pauză. Șumudică, cu care am avut o relație foarte bună până atunci, dar după totul s-a stricat. Nu poți să nu fi afectat.

La FCSB e o discuție diferită fiindcă nu antrenorul face schimbările. Moralul jucătorilor nu mai poate fi bun, fiindcă ei știu că dacă intră prost în meci și dau 3 pase greșite sunt schimbați după 20 de minute", a spus Florin Lovin, la Ora Exactă în Sport.

CITESTE SI

Modifică setările cookies