Gigi Becali arunca BOMBA! I-a DUBLAT pretul lui 'Mbappe' Coman! Cat va trebui sa plateasca o echipa care il vrea pe Florinel

Gigi Becali arunca BOMBA! I-a DUBLAT pretul lui 'Mbappe' Coman! Cat va trebui sa plateasca o echipa care il vrea pe Florinel

Gigi Becali spera sa dea peste cap toate calculele si sa il vanda pe Florinel Coman cu un pret urias.

Daca pana acum Gigi Becali cerea 10 milioane de euro si procente dintr-un viitor transfer pentru Florinel Coman, lucrurile s-au schimbat de azi. Patronul FCSB vrea sa dea o adevarata lovitura cu atacantul sau.

20 de milioane de euro este ultima suma ceruta de Becali pentru 'perla' sa. "Nu va pleca pe ce zice Giovanni, pe 10-11 milioane. O sa fie 20 acum! O sa fie o bomba mare, o sa vezi!", a spus Becali pentru Antena Sport.

Desi s-a vorbit de interesul lui Galatasaray pentru Coman, Becali nu crede ac turcii ii pot satisface cererile, astfel ca jucatorul cel mai bine cotat al ros albastrilor va ajunge la un alt club.

"Eu n-am vorbit nici cu Fatih Terim, nici cu nimeni de la Galatasray. Adica nu am vorbit de Coman. Galatasaray nu da bani de transferuri, ei au probleme cu banii.", a mai spus Becali. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Decizie definitivă în cazul Sorinei, fetița adoptată de o familie din SUA. Cum i-au fost încălcate drepturile
BRAT