FCSB nu e singura echipa din Bucuresti care vrea pe Arcul de Triumf! O mare rivala se confrunta cu probleme cu stadionul

FCSB nu e singura echipa din Bucuresti care vrea pe Arcul de Triumf! O mare rivala se confrunta cu probleme cu stadionul

FCSB si-a manifestat intentiile de a juca pe noul stadion de la Arcul de Triumf.

FCSB nu este singura echipa care si-a manifestat acest interes. Rapid isi disputa meciurile de acasa in Regie, insa stadionul nu este omologat pentru Liga 1. Giulestenii trag la promovare si sunt prezenti in playoff-ul primelor sase clasate din Liga a 2-a.

Arcul de Triumf reprezinta o solutie, dar nu se stie inca daca va putea gazdui meciuri de fotbal, dupa ce a fost predat Federatiei Romane de Rugby. In cazul in care aceasta solutie cade, rapid va trebui sa joace pe Arena National, insa va avea de cheltuit mai multi bani pentru acest stadion.

"Avem un stadion in regie, al carui gazon acum s-a mai imbunatatit. E mai bine calitativ, dar nu la dimensiunile normale ale unui teren normal. E mai mic cu vreo 10 metri. Pana acum era plin de groppi, dar acum e mai bine. Rapid a avut de suferit din punct de vedere al infrastructurii, plecand din Liga a 4-a si pana acum.

Toate informatiile duc catre Arcul de Triumf, sa ne antrenam acolo si sa jucam acolo. Eu spun informatiile pe care le stiu. E un stadion aproape de Giulesti, are 8 mii de locuri. Varianta de rezerva pentru Liga 1 este Arena Nationala. Pe Regie nu putem sa jucam pentru ca nu este omologat pentru Liga 1. Este greu sa umplem Arena Nationala, dar in cupele europene ar fi posibil.", a spus Daniel Pancu, fostul antrenor al giulestenilor, pentru ProSport.

Stadionul din Giulesti este, de asemena, in reconstructie, insa va fi finalizat mai tarziu decat Ghencea sau Arcul de Triumf.

Citeste si:FCSBRapidLiga 1
VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 28 ianuarie. 2.901 cazuri noi, 989 - numărul pacienților de la ATI
BRAT

Modifică setările cookies