Liga 1

Gigi Becali are un as în mânecă în relația cu suporterii FCSB-ului

Relația dintre Gigi Becali și suporterii FCSB s-a stricat, după ”divorțul” de Edward Iordănescu.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Sambata 20 Noiembrie 2021, 12:04
Data actualizarii: Sambata 20 Noiembrie 2021, 12:16

Toni Petrea, antrenorul care a stat pe banca FCSB-ului tot sezonul trecut, fiind cel mai longeviv antrenor al FCSB-ului de la Dică, s-a întors pe banca echipei, la șase luni după prima despărțire. 

Gigi Becali are un as în mânecă

Despărțirea de Edward Iordănescu a dus la stricarea relației dintre Becali și suporteri, care au anunțat că vor să cumpere echipa de la Becali. Actualul patron al FCSB-ului nu crede că suporterii pot cumpăra echiipa, însă este convins că, dacă vor apărea rezultate, suporterii vor fi mulțumiți.

  • Gigi Becali

Le va trece supărarea suporterilor. Dacă vom câștiga cu Botoșani, cu Universitatea Craiova și cu CFR Cluj vom fi foarte aproape de locul 1 și nu vor mai fi probleme. Rezultatele bune aduc liniștea.

Iar eu am încredere că vom arăta foarte bine de acum încolo.

Gigi Becali dezvăluie ce i-a transmis lui Mustață

I-am zis (n.r.- lui Mustață): 'Dacă o iubiți, cumpărați-o, bă'. Eu sunt om de afaceri, eu vreau bani. Sunt serios, am făcut un calcul, i-am zis să-mi dea 100 de milioane. Domne, zici așa să n-o vinzi. Bine, mă, 10 milioane. Dacă vorbim serios, nu de Mustață, că strânge el 10 euro de suporter, nu strânge mai mult de 10.000.

Eu am făcut o socoteală, să vină oricine. Dă-mi 10 milioane și-ți dau FCSB. Că atât îți dau, societatea și 3-4 jucători, fără academie. Numele, locul și continuitatea, coeficientul UEFA. Eu o vând, dar nu o cumpără ei. Nu au de unde, orice om serios se gândește. Bine, să zicem că găsim 10 milioane, dar după aia costă 500.000 pe lună. De unde?”, a spus Becali, pentru digisport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
CITESTE SI
Modifică setările cookies