Toni Petrea FCSB Superliga Toni Petrea

Punct și de la capăt! Cum ar putea arăta FCSB la debutul lui Toni Petrea pe bancă

Toni Petrea începe un nou ”mandat” pe banca celor de la FCSB, după ce Gigi Becali a rămas fără Edi Iordănescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Noiembrie 2021, 08:00
Data actualizarii: Vineri 19 Noiembrie 2021, 07:54

Petrea este omul de încredere al patronului de la FCSB. Acesta a pregătit echipa și în sezonul precedent și, chiar, dacă nu a luat titlul, Becali i-a propus să rămână. Antrenorul a fost cel care a decis atunci să plece de la echipă.

Acum, patronul FCSB l-a ademenit cu un salariu de 10.000 de euro pentru a prelua echipa. Petrea va avea parte de un meci tare la ”debut”, cu FC Botoșani, pe Arena Națională.

  • Toni Petrea

Cum ar putea arăta FCSB la debutul lui Petrea

Sunt semne de întrebare legat de cum va arăta primul ”11” al vicecampioanei. Este greu de crezut că Budescu va fi titularizat în acest meci, având în vedere că acesta a intrat în ”vizorul” lui Becali pentru evoluțiile din ultima perioadă.

Ar putea să apară în echipă Andrei Cordea, cel pe care Becali îl lăuda la începutul acestui sezon, când antrenor era Dinu Todoran.

  • Cum ar putea arăta FCSB la debutul lui Toni Petrea: Vlad - Crețu, Vinicius, Cristea, Haruț - Oaidă, Ov. Popescu, Olaru - Cordea, Tănase, Oct. Popescu

Florinel Coman poate reveni în decembrie

Petrea nu poate conta în următoarea perioadă pe Florinel Coman. Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a spus că acesta ar putea juca abia la începutul lunii decembrie, după meciul cu Universitatea Craiova.

”Se antrenează integrat. Adică porţiuni din antrenament cu echipa. Porţiuni de antrenament separat. Sperăm ca cel mult în două săptămâni să facă antrenamente separat cu echipa. 

Asta însemnând ca în 3 săptămâni să poată juca, după meciul cu Universitatea Craiova să poată juca. Să fie bine. A fost foarte serios. S-a antrenat foarte serios. Perioadă mai lungă de inactivitate, cu accidentare rară”, a spus MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!