Farul - UTA Gica Hagi Superliga Farul lui Hagi a făcut spectacol cu Galata lui Terim! Turcii nu au reușit să înscrie + Moruțan a fost titular

Farul - UTA 0-0. Ionuț Larie, MVP-ul partidei de la Ovidiu

Farul a remizat pe teren prorpriu, scor 0-0, cu UTA, sâmbătă, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Noiembrie 2021, 16:02
Data actualizarii: Sambata 20 Noiembrie 2021, 16:56

Farul - UTA 0-0

Farul a avut mai multe șanse de a marca, însă elevii lui Gică Hagi n-au reușit să-și concretizeze oportunitățile la finele unui meci în care căpitanul Ionuț Larie a fost cel mai bun jucător de pe teren.

Sigur în defensivă și mereu cu urcări în atac, Larie s-a aflat la originea multor faze de poartă. De partea cealaltă, elevii lui Laszlo Balint au mizat pe contraatac, dar Miculescu și colegii săi au pus rar în pericol poarta lui Aioani.

  • Farul lui Hagi a făcut spectacol cu Galata lui Terim! Turcii nu au reușit să înscrie + Moruțan a fost titular

Final de meci!

Min.79 Ionuț Larie șutează plasat din 16 metri, dar Balauru reține fără probleme.

Min.77 Ocazie pentru elevii lui Balint. După o centrat din flancul stâng, David Miculescu reia acrobatic, cu spatele la poartă, dar mingea trece pe lângă.

Min.56 Ocazie mare pentru Farul! Pitu execută o lovitură de colț, Larie se demarcă excelent și lovește mingea cu capul, dar balonul plasat de căpitanul gazdelor trece milimetric pe lângă poarta arădenilor.

Min.50 Erico de la UTA primește galben pentru un fault din spate la Jefte. În actul inaugural, Larie, căpitanul gazdelor, a fost avertizat.

Min.46 Schimbare la Farul! Radaslavescu intră în locul lui Dussaut, accidentat pe finalul primei reprize.

Start al reprizei a doua! 

Min.45 Pauză la Ovidiu. Elevii lui Gică Hagi au controlat prima repriză însă au beneficiat doar de o ocazie mare de a marca, prin Betancor. Arădenii au mizat pe cartea contraatacului și au insistat mai ales în flancuri.

Min.44 Dussaut se accidentează după ce a încercat o pasă în profunzime. Primește îngrijiri medicale dar rămâne pe teren.

Min.43 Ubbink trage de la distanță, dar mingea trege razant peste transversala porții lui Aioani.

Min.13 Jefte Betancor șutează plasat de la 16 metri, dar mingea lovește bara porții căpitanului arădenilor, Balauru

15:00 A început meciul!

14:15 Echipele de start:

FARUL: Aioani - Dussaut, Larie, Ghiță, De Nooijer, Boboc - Artean, Purece, Fernandes - Betancor, Pitu

REZERVE: Brănescu, Dobrosavlevici, Buta, Martinovic, Radaslavescu, Sali, Chițu, Petrea, Casap

ABSENȚI: Dănuleasa (accidentat)

ANTRENOR: Gheorghe Hagi

UTA: Balauru - Shlyakov, Medimorec, Erico, Vukcevic - Batha, Passaglia, Roger, Ubbink - Miculescu, Dangubic

REZERVE: Iacob, Benga, Baravykas, Dima, Vorobjovas, Antal, Isca, Mercioiu, Buștea

ABSENȚI: T. Călin (accidentat), Tomozei (exclus din lot)

ANTRENOR: Laszlo Balint

10:00 Meciul din etapa a 16-a se joacă la Ovidiu.

Referitor la partida cu UTA Arad, Gheorghe Hagi a spus că echipa sa va încerca să-şi impună stilul de joc pentru a putea câştiga cele trei puncte.

"Întâlnim un adversar foarte valoros, care pierde foarte greu. Sunt puternici, disciplinaţi, dar sperăm să ne facem jocul nostru, să ne impunem, să dominăm şi să marcăm goluri. Ne dorim victoria, ar fie trei puncte acasă. Începe returul de campionat şi orice meci este important. Trebuie să fim pragmatici, să jucăm la puncte, la rezultat.

Ne dorim mai multe victorii decât în turul de campionat, în atac trebuie să facem mai multe, să marcăm mai multe goluri. Am mai pierdut doi jucători în pauza competiţională, dar nu este nicio problemă, mai avem alţii care abia aşteaptă să joace, avem soluţii", a afirmat tehnicianul.

Hagi s-a arătat mulţumit de evoluţia echipei sale în turul Ligii I, fiind preocupat de faza de atac, considerată deficitară: "Datele arată că la posesie suntem pe locul doi, am făcut nişte progrese foarte mari. Ne-am impus principiile pe care le aveam. La principii şi presiune stăm bine, dar cred că singurul aspect la care trebuie să lucrăm ca să fim mai bine este eficienţa în ultimii 30 de metri. Trebuie să atacăm mult mai bine poarta. Sunt mulţumit de progresul pe care l-am avut, dar putem sta şi mai bine".

Partida Farul Constanţa - UTA Arad, din cadrul etapei a 16-a a Ligii 1, are loc azi, de la ora 15:00, la Ovidiu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!