Mesut Ozil fenerbache Fotbal extern „Regele asisst-urilor” nu își mai revine! Mesut Ozil în conflict cu antrenorul de la Fenerbahce

„Regele asisst-urilor” nu își mai revine! Mesut Ozil în conflict cu antrenorul de la Fenerbahce

În ianuarie 2021, coșmarul lui Mesut Ozil la Arsenal s-a încheiat în cele din urmă, deoarece i s-a acordat șansa de a semna pentru giganții turci de la Fenerbahce.

Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Sambata 20 Noiembrie 2021, 11:56
Data actualizarii: Sambata 20 Noiembrie 2021, 11:58

Timpul petrecut pe Emirates nu a fost neapărat rău pentru german. În perioada de vârf a sa, Ozil a fost o mașinărie de assist-uri și a reprezentat o achiziție de clasă mondială pentru „tunarii”, când l-au adus de la Real Madrid în 2013.

  • „Regele asisst-urilor” nu își mai revine! Mesut Ozil în conflict cu antrenorul de la Fenerbahce

Cu toate acestea, până la plecare, nu mai jucase în era Mikel Arteta de 10 luni și a fost exclus complet din lotul pentru Premier League în campania 2020-21.

S-au dezvoltat diverse teorii cu privire la motivul pentru care Ozil nu se află în vederile lui Arsenal, doar că mijlocașul avea un salariu semnificativ mai mare față de colegii săi și plus de asta comportamentul său în afara terenul dăuna vestiarului.

După ce și-a tăiat o bună parte din salariu pentru a pleca de pe Emirates, Ozil pare mai fericit acum după ce a semnat la clubul pe care îl iubește, Fenerbache.

În ianuarie, germanul a declarat: „Sunt fan Fenerbahce. De aceea sunt foarte fericit că vin în Turcia la Fenerbahce. Sunt foarte încântat. Dumnezeu mi-a dat șansa de a purta acest tricou ca fan Fenerbahce. Dacă vrea Dumnezeu, îl voi purta cu onoare și voi face tot ce pot pentru echipă.”

Deși transferul a creat o isterie în jurul său, se pare că aducerea lui Ozil la Fener nu a fost neapărat atât de bună pe cât se credea.

Performanțele lui Ozil la Fenerbache

Accidentările și un test Covid pozitiv i-au întrerupt primele șase luni la club, dar a urma să strângă 11 apariții în total, opt dintre ele ca titular. În acele jocuri, a înregistrat doar o singură pasă de gol și nu a marcat niciun gol.

Sezonul 2021-22 a oferit oportunitatea unui nou început, dar din nou Ozil s-a chinuit și a chiar și-a pierdut locul în primul 11. Germanul a avut 13 apariții în prima ligă turcă, din care patru dintre acestea au fost ca titular, marcând trei goluri și a înregistrând un assist.

Totuși, Ozil nu pare să aibă o relație bună cu actualul antrenor principal Vitor Pereira. La începutul lunii octombrie, el și-a aruncat maieul spre Pereira după ce a rămas rezervă neutilizată în meciul contra lui Kasimpasa. În partida încheiată la egalitate cu Royal Antwerp a aruncat sticlele de apă după ce a fost scos în timpul meciului.

Președintele clubului, Ali Koc, este de partea lui Pereira și a declarat recent că a vorbit cu Mesut Ozil să se concentreze pe jocul său și nu pe ceea ce face antrenorul.

"Ozil vrea să joace mai mult. De acum înainte, trebuie să se concentreze pe jocul său și să-și țină interesele comerciale departe de el. Trebuie să se gândească cum să contribuie la Fenerbahce. De asemenea, antrenorul nostru trebuie să încerce să-și dea seama cum să profite la maximum de Ozil. Nu există nicio problemă, în ciuda a ceea ce spune mass-media. Mesut este nemulțumit pentru că nu joacă regulat”, a declarat președintele clubului pentru Fenerbahce TV.

Fie că este din cauza lipsei de formă sau din nou o neînțelegere cu conducerea, cariera lui Ozil la Fenerbahce riscă să se destrame la fel ca ceea de la Arsenal.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!