Gigi Becali FCSB Toni Petrea Superliga Gigi Becali

VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a anunțat plecarea lui Toni Petrea de la FCSB

Rapid - FCSB 2-0 | Gigi Becali a vorbit din nou după eșecul cu Rapid, din Giulești.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Iulie 2022, 11:05
Data actualizarii: Luni 25 Iulie 2022, 12:57

Patronul de la FCSB a spus că Toni Petrea și-a manifestat intenția de a pleca de la vicecampioana României, înainte de returul cu Saburtalo Tbilisi din turul doi preliminar al Conference League.

Toni Petrea pleacă de la FCSB! Anunțul făcut de Gigi Becali

„Toni e la echipă acum, a zis că pleacă. Am vorbit de dimineață cu el, a zis că e la echipă, a zis 'nea Gigi, dacă ehcipa nu joacă, înseamnă că am o problemă eu, antrenorul.

Nu înțeleg ce se întâmplă, mai bine plec eu și poate se întâmplă ceva și de ce să am eu'. Pleacă de la echipă, eu i-am zis să stea, el a zis că e mai bine să plece, poate se califică echipa”, a spus Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

VIDEO - Intervenția lui Gigi Becali din emisiunea Ora Exactă în Sport

Toni Petrea este la al doilea ”mandat” ca antrenor al celor de la FCSB, după cel din sezonul 2020-2021. Tehnicianul o antrenează pe vicecampioana României din luna noiembrie a anului trecut, atunci când l-a înlocuit pe Edi Iordănescu.

Rapid, victorie clară cu FCSB în Giulești

Rapid a câștigat clar meciul din Giulești, reușind să marcheze ambele goluri în prima parte a jocului. Mai întâi, Dugandzic a deschis scorul cu o lovitură de cap, din centrarea lui Ioniță, lăsându-l spectator pe tânărul Ștefan Târnovanu. Până la pauză, Rapid a marcat din nou, prin căpitanul Cristi Săpunaru, care a înscris cu un șut puternic, pe jos, din interiroul careului.

În partea secundă, FCSB a alergat după golul egalizator, dar fără succes. S-a terminat 2-0, iar vicecampioana se gândește acum la returul din Conference League, cu Saburtalo Tbilisi (0-1 în tur). Rapid va juca la Craiova, cu Universitatea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!