Rapid - FCSB FCSB Rapid Superliga Jucătorii de la Rapid / Mattias Kait

GALERIE FOTO Cele mai tari imagini din Rapid - FCSB 2-0! Entuziasm la cote înalte, resemnare și nume grele în lojă

Rapid a câștigat categoric derby-ul cu FCSB din Giulești, scor 2-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Iulie 2022, 09:34
Data actualizarii: Luni 25 Iulie 2022, 09:47

Fanii Rapidului au epuizat cele 14.000 de bilete puse în vânzare pentru această partidă într-o oră și au luat cu asalt arena din Giulești pentru a-și susține favoriții în derby-ul cu FCSB.

Cele mai tari imagini din Rapid - FCSB 2-0

Ambele galerii au pregătit show-uri pirotehnice și coregrafii speciale pentru această partidă. Într-o atmosferă incendiară, Rapid a obținut o victorie incontestabilă în fața rivalei. 

  • Ovidiu Popescu

Rapid a reușit să marcheze ambele goluri în prima parte a jocului. Mai întâi, Dugandzic a deschis scorul cu o lovitură de cap, din centrarea lui Ioniță, lăsându-l spectator pe tânărul Ștefan Târnovanu. Până la pauză, Rapid a marcat din nou, prin căpitanul Cristi Săpunaru, care a înscris cu un șut puternic, pe jos, din interiroul careului.

În partea secundă, FCSB a alergat după golul egalizator, dar fără succes. S-a terminat 2-0, iar vicecampioana se gândește acum la returul din Conference League, cu Saburtalo Tbilisi (0-1 în tur). Rapid va juca la Craiova, cu Universitatea.

"O seară superbă și sper din toată inima să fie începutul unui număr uriaș de seri ca aceasta. Am intrat în fotbal cu speranța de a face lucrurile mai bine decât au fost făcute până acum și sper că vom reuși. Da, da (n.red. dacă se aștepta să o bată pe FCSB), uitați-vă în jurul dumneavoastră și vedeți că toată lumea e fericită", a spus Dan Șucu.

VIDEO - Reacția lui Dan Șucu, după Rapid - FCSB 2-0

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!