Superliga

Gigi Becali a anunțat plecarea unui jucător de la FCSB: "Gata, de el scap"

Rapid - FCSB 2-0 | Gigi Becali a anunțat după meciul din Giulești că va renunța la Ivan Mamut.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Iulie 2022, 00:43
Data actualizarii: Luni 25 Iulie 2022, 00:51

Becali spune că și-a pierdut încrederea în Mamut și se va despărți de atacantul croat peste șase luni, când ar urma să i se încheie contractul.

Gigi Becali anunță că va renunța la Ivan Mamut

Patronul de la FCSB a explicat de ce a ales să-l transfere pe Ivan Mamut în vara anului trecut, de la Universitatea Craiova, la schimb cu Ionuț Vînă și recunoaște că ar avea nevoie de un nou atacant la echipă.

"Da, ne trebuie un atacant, spun demult că ne trebuie un atacant. Am avut încredere în Mamut. Când l-am băgat și am văzut că se lovește mingea de el și vin toate echipele pe contraatac.. nu poate să facă nici măcar o preluare pe care eu pot s-o fac, mi-am dat seama că m-am înșelat.

Când l-am luat eu pe Mamut, nu l-am luat că îmi plăcea de el. Eu l-am luat pe Mamut ca să scap de salariul lui Vînă și să-l păcălesc pe Rotaru. El avea salariu foarte mare și am vrut să scap. Gata, de Mamut scap, mai are 6 luni contract", a spus Gigi Becali, la Digisport.

În vara anului trecut, FCSB făcea un schimb inedit cu Universitatea Craiova. Îl trimitea pe Ionuț Vînă în Bănie, iar la vicecampioana soseau Ivan Mamut și Andrei Burlacu. Ultimul a plecat deja de la bucureșteni.

Mamut a jucat foarte puțin la FCSB, în doar 12 meciuri, marcând un singur gol. Reușita a fost una deosebit de importantă, în play-off-ul sezonului trecut, la meciul cu Universitatea Craiova (1-0).

  • 200.000 de euro este cota de piață a lui Ivan Mamut, conform Transfermarkt
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!