dan sucu FCSB Rapid - FCSB Superliga

VIDEO Dan Șucu, prima reacție după victoria Rapidului cu FCSB: ”Uitați-vă în jurul dumneavoastră”

Rapid - FCSB 2-0 | Dan Șucu, acționarul Rapidului, a oferit o primă reacție după prima victorie a echipei sale din acest sezon, 2-0 în derby-ul cu rivala FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Iulie 2022, 08:28
Data actualizarii: Luni 25 Iulie 2022, 08:56

Impresionat de atmosfera din Giulești, Șucu spune că a intrat în fotbal cu ”speranța de a face lucrurile mai bine decât au fost făcute”.

Dan Șucu, prima reacție după victoria Rapidului cu FCSB

"O seară superbă și sper din toată inima să fie începutul unui număr uriaș de seri ca aceasta.

  • Dan Șucu și Daniel Niculae

Am intrat în fotbal cu speranța de a face lucrurile mai bine decât au fost făcute până acum și sper că vom reuși. Da, da (n.red. dacă se aștepta să o bată pe FCSB), uitați-vă în jurul dumneavoastră și vedeți că toată lumea e fericită", a spus Dan Șucu.

Rapid, victorie clară cu FCSB în Giulești

Rapid a câștigat clar meciul din Giulești, reușind să marcheze ambele goluri în prima parte a jocului. Mai întâi, Dugandzic a deschis scorul cu o lovitură de cap, din centrarea lui Ioniță, lăsându-l spectator pe tânărul Ștefan Târnovanu. Până la pauză, Rapid a marcat din nou, prin căpitanul Cristi Săpunaru, care a înscris cu un șut puternic, pe jos, din interiroul careului.

În partea secundă, FCSB a alergat după golul egalizator, dar fără succes. S-a terminat 2-0, iar vicecampioana se gândește acum la returul din Conference League, cu Saburtalo Tbilisi (0-1 în tur). Rapid va juca la Craiova, cu Universitatea.

VIDEO - Reacția lui Dan Șucu, după Rapid - FCSB 2-0


ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!