Gigi Becali FCSB Rapid - FCSB Toni Petrea Superliga Gigi Becali

Reacția lui Gigi Becali, după ce Toni Petrea a lăsat de înțeles că ar putea pleca de la FCSB

Rapid - FCSB 2-0 | Gigi Becali a reacționat, după ce Toni Petrea a anunțat că va discuta cu șefii clubului cu privire la viitorul său.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Iulie 2022, 00:32
Data actualizarii: Luni 25 Iulie 2022, 00:35

Patronul celor de la FCSB își menține ideea de a se retrage din fotbal și spune că meciul pentru calificarea în turul următor al Conference League este decisiv pentru viitorul său în fotbal.

Gigi Becali: ”Mă interesează să salvez ce pot salva, nu să vorbesc cu Petrea”

„Pe mine mă interesează să salvez ce pot salva, nu să vorbesc de Toni Petrea. De jucători rămâne valabil ce v-am spus data trecută. Avem un meci joi la care trebuie să ne concentrăm. 

  • Gigi Becali

Dacă nu ne calificăm în Conference League, eu trebuie să iau niște decizii. Să văd ce mai pot să recuperez și ce pot să fac. Am un meci joi, mă concentrez numai pe ăsta pentru calificare.

Mă refer la meciul de joi ca să putem să mai avem șanse la grupe. Dacă nu ne calificăm în grupe, eu încep operațiunea de retragere. Să dea Dumnezeu să nu ne calificăm și să nu mă retrag. Dacă nu ne calificăm, începe operațiunea. Bine, e posibil să nu mă retrag, dar nu mai dau eu salarii de 20.000-30.000 de euro. Voi da 7.000, 5.000”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Ce a spus Toni Petrea: ”O să discut cu conducerea”

„Se poate spune și așa, o să am o discuție cu conducerea clubului până atunci și vedem ce hotărâm. Eu i-am simțit montați, atitudinea lor a fost una OK, n-am ce să le reproșez. 

Dacă în alte jocuri am avut ce să le reproșez, în seara asta nu cred că sunt foarte multe lucruri de reproșat. Mi se pare normal să discut cu conducerea atunci când echipa nu reacționează. Vedem, nu știu, o să discut cu conducerea!”, a spus Toni Petrea, la finalul partidei.

Rapid a câștigat clar meciul din Giulești, reușind să marcheze ambele goluri în prima parte a jocului. Mai întâi, Dugandzic a deschis scorul cu o lovitură de cap, din centrarea lui Ioniță, lăsându-l spectator pe tânărul Ștefan Târnovanu. Până la pauză, Rapid a marcat din nou, prin căpitanul Cristi Săpunaru, care a înscris cu un șut puternic, pe jos, din interiroul careului.

În partea secundă, FCSB a alergat după golul egalizator, dar fără succes. S-a terminat 2-0, iar vicecampioana se gândește acum la returul din Conference League, cu Saburtalo Tbilisi (0-1 în tur). Rapid va juca la Craiova, cu Universitatea.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!