Dinamo Dorin Serdean Pablo Cortacero suporteri ddb Superliga

Gestul INCREDIBIL facut de avocatul lui Serdean, platit din banii lui Dinamo! "A inteles cum stau lucrurile si a acceptat sa faca asta"

Suporterii-actionari de la Dinamo l-au acuzat pe Dorin Serdean ca ar fi luat bani din conturile clubului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Ianuarie 2021, 15:34
Data actualizarii: Luni 25 Ianuarie 2021, 15:37

Fanii dinamovisti au spus ca Serdean a accesat conturile clubului din Stefan cel Mare si si-a platit un salariu, trimitand si o suma importanta de bani catre avocatul sau, Gabriel Bucur.

Astazi, oficialii lui Dinamo au anuntat pe pagina de Facebook a echipei ca "prejudiciul creat de fostul presedinte executiv" a fost recuperat. Avocatul a returnat banii primiti de la Serdean, suma ridicandu-se la aproximativ 32.000 de euro, potrivit ProSport. 

"Suporter al echipei noastre, avocatul Gabriel Bucur a inteles cum stau lucrurile la Dinamo Bucuresti si a acceptat astazi sa returneze banii primiti din partea fostului presedinte executiv Dorin Serdean. [...]

Dinamo Bucuresti ii multumeste public avocatului Gabriel Bucur pentru atasamentul fata de culorile clubului, fata de toti sustinatorii echipei noastre!

Dincolo de cuvinte, decizia avocatului Gabriel Bucur reprezinta un gest de onoare intr-un moment in care suporterii dinamovisti au un singur obiectiv, salvarea clubului, se inscriu in Programul DDB si cumpara bilete virtuale cu bani din alocatii si pensii sau din salariul minim pe economie", au scris oficialii clubului alb-rosu pe Facebook. 

DDB a recuperat prejudiciul creat de Dorin Șerdean București, 25 ianuarie 2021. Acționarul "Doar Dinamo București"...

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Luni, 25 ianuarie 2021
Modifică setările cookies