GABI IANCU Gica Hagi Viitorul Superliga Gabi Iancu sare in apararea lui Gica Hagi! "Munca lui a dat roade si nu poate nimeni sa nege asta, chiar daca mai apare la TV cate unul

Gabi Iancu sare in apararea lui Gica Hagi! "Munca lui a dat roade si nu poate nimeni sa nege asta, chiar daca mai apare la TV cate unul

Cel mai bun marcator al Ligii 1 din sezonul trecut considera ca fotbalistii formati de Hagi se vor impune in viitor la echipa nationala.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 August 2020, 14:49
Data actualizarii: Marti 18 August 2020, 14:54

Gabi Iancu a lansat un atac subtil catre cei care ii critica pe "Rege". El considera ca fotbalisti precum Florinel Coman sau Alexandru Cicaldau, jucatori crescuti de Viitorul, au devenit deja nume grele in Liga 1.

"Cred ca munca domnului Hagi a dat roade si nu poate nimeni sa nege asta, chiar daca mai apare la TV cate unul, cate altul. Sunt multi fotbalisti buni proveniti din aceasta academie, s-a vazut asta in sezonul acesta.

Sper sa mai apara si mai multi, cu performante si mai mari. Si sper ca urmatoarea generatie sa duca Romania pe alte culmi", a declarat Iancu pentru site-ul oficicial al clubului. 

Capitanul Viitorului a avut un sezon excelent si a reusit sa inscrie 18 goluri si sa ofere 8 pase decisive. 

Sambata, constantenii vor debuta in Liga 1, intr-un meci contra nou promovatei, UTA Arad.  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!