FOTO | Pe muchie de cutit! Mircea Lucescu s-a EXPUS la Saftica! A pozat alaturi de un dinamovist depistat POZITIV cu coronavirus! 

FOTO | Pe muchie de cutit! Mircea Lucescu s-a EXPUS la Saftica! A pozat alaturi de un dinamovist depistat POZITIV cu coronavirus! 

In timpul vizitei sale din cantonamentul cainilor, Il Luce s-a fotografiat alaturi de unul dintre oamenii bolnavi din staff! 

Printre cele 16 cazuri de coronavirus existente la Dinamo, se numara si cel al lui Silviu Ionita, psihologul adus la echipa inca de pe vremea cand Adrian Mihalcea era antrenor. Silviu Ionita a lucrat si la nationala Romaniei, fiind prezent in cantonamentul tricolorilor din Italia, desfasurat in 2016. Psihologul a primit vestea ca este si el infectat cu coronavirus dupa ce mai multi jucatori din lotul cainilor au fost descoperiti ca fiind bolnavi. 

Saptamana trecuta, Mircea Lucescu a vizitat cantonamentul de la Saftica al cainilor si s-a intretinut cu oamenii din staff inainte de a le transmite jucatorilor un mesaj de incurajare inaintea meciului care ar fi trebuit sa se dispute joi, 16 iulie, impotriva Chindiei Targoviste.

Il Luce s-a si fotografiat alaturi de unii membri ai staff-ului, printre care si Silviu Ionita (in stanga imaginii). Se poate observa lipsa oricarei distantari, precum si a mastilor de protectie, astfel ca riscul la care s-a expus Lucescu a fost unul foarte ridicat! 

Aseara, Mircea Lucescu a primit rezultatul testului pe care l-a efectuat pentru a afla daca a contactat si el virusul, iar vestea primita de la medici a fost una buna, testul fiind negativ! 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 300.000 de români s-au programat la vaccinare în ultimele 24 de ore. Ce probleme s-au întâmpinat
BRAT

Modifică setările cookies