Multescu rupe tacerea! Ce spune antrenorul lui Dinamo despre o posibila plecare la echipa: "Normal ca suntem ingandurati"

Dinamo Gheorghe Multescu Superliga Multescu rupe tacerea! Ce spune antrenorul lui Dinamo despre o posibila plecare la echipa: "Normal ca suntem ingandurati"
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Iulie 2020, 10:35
Data actualizarii: Marti 21 Iulie 2020, 10:37

Dinamo are 12 cazuri de Covid-19 confirmate la club, iar situatia este din ce in ce mai rea.

Dupa ce a fost confirmat pozitiv si Mattia Montini, Dinamo a ajuns la 12 cazuri de Covid-19 in club, dintre care 10 sunt fotbalisti. "Cainii" sunt astazi la Saftica pentru a face o noua sesiune de teste, iar in ciuda situatiei dificile, Multescu spune ca nu se pune deocamdata problema ca el sa plece de la club:

"Nu comentez treburile astea acum. Suntem la testare acum. Sigur ca toata lumea trebuie sa se teama. Deocamdata suntem aici si suntem ingrijorati pentru sanatatea noastra, speram sa fim in regula. Nu se pune problema deocamdata (n.r. de plecare).

Suntem la Saftica, suntem afara, ne pregatim sa ne faca testele. A venit echipa de epidemiologii. Normal ca suntem ingandurati si ingrijorati pentru sanatatea noastra. Tot timpul se intra in contact unul cu altul", a spus Multescu pentru Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!