FOTO EXCLUSIV Fețele dezamăgirii. Cum au fost fotografiați dinamoviștii la finalul meciului cu Petrolul

Dinamo dezamagire dezamagire rezultat dinamo - petrolul dinamo salvare retrogradare Superliga Georgi Milanov, dezamăgit la finalul meciului cu Petrolul / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Aprilie 2024, 16:07
Data actualizarii: Marti 02 Aprilie 2024, 16:05

Dinamo a scăpat printre degete victoria în meciul cu Petrolul, după ce oaspeții au primit un penalty contestat în minutele de prelungire.

Jucătorii lui Dinamo, statui ale deznădejdii la finalul meciului

"Câinii" au deschis scorul prin Gabriel Moura (39), jucător aflat la primul gol reușit în România, dar centralul Horațiu Feșnic a acordat lovitură de pedeapsă pentru Petrolul, după aproape 10 minute de consultare a tehnologiei video, iar Gicu Grozav a egalat în minutul 90+13

La finalul meciului, dezamăgirea lui Zeljko Kopic, a jucătorilor "roș-albi" și a micuților fani prezenți în tribune nu a putut fi ascunsă. Mai mulți fotbaliști dinamoviști au rămas cu privirea în gol, nevenindu-le să creadă că au ratat o victorie atât de importantă în ultimul minut de joc.  

  • Fanii lui Dinamo, dezamăgiți la finalul meciului cu Petrolul / Foto - Gabriel Chirea

Lupte "la baionetă" pentru salvarea de la retrogradare

Cu punctul obținut din partida cu Petrolul, Dinamo a acumulat 16 puncte și se află pe locul al nouălea din play-out, penultimul (golaveraj -3). Pe ultimul loc se află FC Botoșani (14 puncte), iar pe locurile de baraj se poziționează FCU Craiova (16 puncte, -2) și Poli Iași (17 puncte, -2). Prima echipă care se salvează de retrogradare este FC Voluntari (17 puncte, +0), aflată pe locul al șaselea. 

Până la finalul campionatului, Dinamo mai are de jucat cu Oțelul Galați (8 aprilie, 20:30, deplasare), Poli Iași (13 aprilie, acasă), FCU Craiova (20 aprilie, deplasare), FC Botoșani (27 aprilie, deplasare), FC Voluntari (4 mai, acasă), FCU Cluj (11 mai, deplasare) și UTA Arad (18 mai, acasă). 

Foto - Gabriel Chirea

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!