FCU Craiova - CFR Cluj CFR Cluj Dan Petrescu Superliga

FCU Craiova - CFR Cluj | Dan Petrescu, fără forță în meciul cu oltenii. Ce a spus antrenorul

FCU Craiova va primi vizita lui CFR Cluj în a doua etapă a Superligii duminică, de la 16:00, meci care poate fi urmărit LIVE TEXT pe www.sport.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Iulie 2022, 15:50
Data actualizarii: Duminica 24 Iulie 2022, 15:49
Din articol

Dan Petrescu s-a arătat nemulțumit încă o dată de faptul că ardelenii vor disputa o partidă în amiaza mare. În momentul meciului, la Craiova vor fi 40 de grade, iar asta îl deranjează teribil pe tehnician.

„Nu este normal pentru o echipă ca CFR să joace la această oră. Până la urmă vor fi 6 reprize de 15 minute. Sunt conțient că adversarii sunt foarte entuziaști, foarte motivați. Nu am cum să nu fac schimbări. Sunt și ceva accidentări, am lăsat câțiva fotbaliști acasă din acest motiv.

Trebuie totuși să demonstrăm că suntem echipa campionă și cei care vor juca astăzi merită să fie aici. Mâine o să plecăm 8 ore până în Andorra, deplasare grea, iar după meciul de joi urmează să jucăm sâmbătă, la două zile, fiindcă nu ne-a fost aprobată mutarea meciului.”, a precizat Dan Petrescu înainte de meci.

CFR Cluj

Formația din Gruia a pierdut în fața lui Pyunik Erevan și, totodată, șansa de a mai juca în Champions League. Trupa lui Dan Petrescu a trecut de turul cu Inter Escaldes de la Cluj cu 3-0 și, înainte de retur, va face deplasarea în Olt pentru a juca împotriva Craiovei lui Adrian Mititelu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!