Sepsi - Arges Cristiano Bergodi Sepsi OSK Superliga

Sepsi OSK - FC Argeș 4-0 | Bergodi, reacție fantastică după meci. Ce a spus tehnicianul covăsnenilor

Sepsi OSK a îngenunchiat-o pe FC Argeș acasă, pe stadionul din Sf. Gheorghe, scor 4-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Iulie 2022, 15:18
Data actualizarii: Duminica 24 Iulie 2022, 15:25

După o primă repriză în care totul părea monoton, Sepsi a "pornit motoarele" în partea secundă și a oferit o lecție de fotbal la Sf. Gheorghe. Argeș, din nefericire pentru ea, a fost victima covăsnenilor în partida pe care și-ar fi dorit-o să o încheie mai repede.

Cristiano Bergodi, antrenorul de pe banca tehnică a lui Sepsi OSK, a vorbit despre a doua repriză a meciului unde echipa sa a reușit să profite de erorile din defensiva adversă.

Bergodi: „A doua repriză a fost fantastică”

„Importante sunt cele 3 puncte pe care le-am luat contra unei echipei grele. A două repriză a fost fantastică. Nu e ușor pentru nimeni să joci contra unei formații bine organizate. După primul gol, atunci ei s-au deschis și noi am profitat. Cosmin Matei este un jucător care are o calitate tehnică foarte bună.

Are libertate, trebuie să nu fie previzibil. Fantezia lui ne poate ajuta. Marius Ștefănescu e un jucător polivalent, poate juca pe oricare poziție din spatele vârfului. Toată echipa a jucat bine, nu doar ei. Sunt mulțumit de rezultat.”, au fost cuvintele lui Cristiano Bergodi după meci.

Sepsi OSK - FC Argeș 4-0

Avalanșa de goluri a început în minutul 49. Matei l-a trimis în celălalt colț pe portarul argeșenilor. Mitrea a majorat în minutul 60 din pasa lui Ștefănescu, care, trei minute mai târziu a dus scorul la 3-0. Golofca a închis tabela cu 10 minute înainte de fluierul final, iar partida s-a terminat 4-0 pentru Sepsi OSK.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!