Nemanja Radonjic Academia Hagi Campionatul Mondial din 2018 Olympique Marseille Torino Fotbal extern

FOTO ȘI VIDEO Fotbalistul de la Academia Hagi pe care Marseille a dat 12 milioane de euro face show la Torino: două goluri în două minute!

Nemanja Radonjic a înscris o ”dublă” în ultimul amical al torinezilor, 3-0 cu Trabzonspor, campioana Turciei.

Cătălin Parfene
Data publicarii: Duminica 24 Iulie 2022, 15:17
Data actualizarii: Duminica 24 Iulie 2022, 15:41

Sârbul Nemanja Radonjic (26 de ani), extremă stânga sau dreapta care a trecut și pe la Academia Hagi, este noul jucător al lui Torino, club din Serie A care l-a împrumutat pentru viitorul sezon de la Olympique Marseille.

Radonjic, format de Partizan Belgrad, a fost legitimat în anii junioratului la Academia Hagi, transfer asupra căruia ulterior au planat numeroase semne de întrebare.

Sârbul nu a jucat deloc pentru gruparea lui Gheorghe Hagi și a ajuns apoi în Italia, la AS Roma și Empoli. 

Reîntors în țara natală, s-a remarcat la Cukaricki, de unde s-a transferat la Steaua Roșie Belgrad și a ajuns la echipa națională a Serbiei, cu care a participat inclusiv la turneul final al Campionatului Mondial din 2018.

Radonjic, împrumutat de OM la Hertha, Benfica și, acum, Torino

După Mondial, a devenit jucătorul lui Olympique Marseille, prețul tranzacției fiind de 12 milioane de euro, însă francezii l-au împrumutat în ultimele două sezoane la Hertha Berlin și Benfica Lisabona, unde a jucat puțin.

Sâmbătă, în amicalul câștigat de Torino în fața campioanei Turciei, Trabzonspor, scor 3-0, Radonjic a semnat primele sale reușite în tricoul lui ”Il Toro”, fiind jucătorul meciului. 

Cu Trabzonspor, sârbul a reușit o ”dublă” în doar două minute ('20 și '22)!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!