Nicolae Dica CS Mioveni Superliga Liga 1

Dică nu e dorit de Becali, însă ar putea ajunge la altă echipă din Superliga! Anunțul făcut de conducătorul clubului

Un club din Superliga se gândește să schimbe antrenorul după doar două etape.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Iulie 2022, 14:01
Data actualizarii: Duminica 24 Iulie 2022, 14:08

CS Mioveni a început cu două înfrângeri noul sezon din Superliga (3-0 cu Hermannstadt și 0-2 cu Farul Constanța), iar oficialii clubului iau în calcul să se despartă de antrenorul Alexandru Pelici.

Nicolae Dică i-ar putea lua locul actualului antrenor al lui CS Mioveni, însă primarul Ion Georgescu, anunță că o decizie clară în ceea ce-l privește pe Pelici va fi luată în după următoarele două meciuri din campionat.

Întrebat dacă se află în tratative cu Nicolae Dică, primarul Mioveniului a oferit un răspuns laconic: „Nici nu confirm, nici nu infirm”.

Nicolae Dică are cale liberă către Mioveni, după ce Gigi Becali a contrazis zvonurile potrivit cărora l-a dori la echipă și a dezvăluit că nu se gândește în momentul de față să-l schimbe pe Toni Petrea.

Săptămâna viitoare se decide soarta lui Pelici

„Săptămâna viitoare sun programate mai multe întâlniri. Părerea mea, însă vreau să subliniez că e vorba de o părere personală, este că trebuie să așteptăm și următoarele două jocuri, cu CFR Cluj, respectiv FCSB.

E adevărat că rezultatul de la Mediaș (n.r. - 0-3 cu Hermannstadt) a fost deranjant, iar cu Farul a existat o manieră ciudată de arbitraj. Eu nu am înțeles cum VAR-ul este interpretabil, pentru unii într-un fel, pentru alții altfel. Foarte ciudat, însă nu vreau să intru în subiect.

E adevărat, să pierdem de o așa manieră cu Sibiul, o formație nouă în primul eșalon, e deranjant. Vor fi două ședințe, la club și cu cei din Consiliul Local și, probabil, vor exista și decizii, pentru că atitudinea a lăsat de dorit. Cât despre Dică, nici nu confirm, nici nu infirm”, a spus primarul din Mioveni, potrivit Playsport.

Modifică setările cookies