Andrei Prepelita FC Arges Liga 1 VAR în România Superliga

Andrei Prepeliță a ieșit la atac după umilința cu Sepsi: „Dacă nu avem VAR, să trimită un arbitru FIFA!”

FC Argeş a capitulat în fața lui Sepsi OSK, cu scorul de 4-0 (0-0), duminică, în deplasare, într-un meci din etapa a doua a Superligii.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Iulie 2022, 14:35
Data actualizarii: Duminica 24 Iulie 2022, 14:41

Andrei Preliță pune înfrângerea usturătoarea pe seama primului gol primit de echipa sa, care a venit după o lovitură de la 11 metri controversată.

Antrenorul piteștenilor susține că CCA ar fi trebuit să trimită un arbitru experimentat la meci din moment ce se știa că partida nu va dispune de arbitraj video.

Prepeliță: „Îmi pare rău pentru Flueran!”

„Am văzut faza penalty-ului, Tudorie a încercat o foarfecă, Mike s-a întors cu spatele şi i-a căzut mingea puţin pe mână. Nu cred că poţi să rupi aşa repede echilibrul şi să dai penalty.

Cred că o să fim singura echipă din editia 2022 - 2023 care am jucat fără VAR şi nu cred că e corect. Dacă se ştia că nu este VAR cred că ar fi trebuit să fie delegat un arbitru FIFA. Îmi pare rău pentru Flueran că vine pe aici râde cu noi e foarte simpatic dar azi am dubii şi la acel fault din care a ieşit golul doi”, a declarat Andrei Prepeliţă după meci.

Meciul Sepsi OSK Sfântu Gheorghe - FC Argeş s-a desfăşurat fără asistenţa sistemului video de arbitraj (VAR), din cauza imposibilităţii de a deplasa în timp util echipa care deserveşte acest sistem la stadionul din Sfântu Gheorghe. LPF a precizat că motivul este reprezentat de programarea meciurilor campioanei României, CFR Cluj, din Europa Conference League, în zilele de joi 21 iulie şi miercuri 27 iulie, fapt care a determinat schimbări inerente în programul etapei a 2-a din Superligă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!