Cristi Balgradean CFR Cluj FCU Craiova - CFR Cluj Superliga Cristi Bălgrădean

”Asta poate fi o scuză pentru noi”. Ce a spus Bălgrădean după eșecul cu FCU Craiova

Cristi Bălgrădean a tras primele concluzii după FCU Craiova - CFR Cluj 3-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Iulie 2022, 19:28
Data actualizarii: Duminica 24 Iulie 2022, 19:34

Portarul campoanei României a găsit scuza pentru jocul modest al elevilor lui Dan Petrescu. Acum, campionii se gândesc la meciul din Conference League, returul cu Inter d'Escaldes. 

Cristi Bălgrădean: ”Ca o scuză pentru noi, putem să spunem că a fost oboseala”

Deși a deschis scorul prin Ciprian Deac, în minutul 14, campioana României a pierdut clar. Van Durmen a restabilit egalitatea în minutul 32, iar Compagno a adus gazdele în avantaj cu un gol înscris în startul reprizei secunde.

FC U Craiova a stabilit scorul final în minutul 73, când apărarea lui CFR Cluj a fost surprinsă la o lovitură liberă, iar Van Durmen și-a trecut în cont dubla.

"Clar, Craiova a fost mai bună ca noi în această zi, au meritat victoria. Au fost mai proaspeți decât noi, ținând cont că am jucat joi. Trebuie să ne revenim, pentru că mâine plecăm în Andorra. Trebuie să ne refacem cât mai repede.

Ca o scuză pentru noi, putem să spunem că a fost oboseală. Dar Craiova a fost mai bună astăzi, clar. Am avut 1-0, după n-am mai încercat să ținem de minge. Cred că la 2-1 s-a rupt totul, pentru că am primit gol chiar în startul reprizei", a spus Cristi Bălgrădean.

Pentru CFR Cluj urmează returul cu Inter Escaldes, din turul 2 preliminar al Conference League, miercuri, de la ora 18:00. În tur, campioana României s-a impus clar, scor 3-0.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!