Liga 1

FCSB, încă o cerere pentru a juca în Ghencea: „Vrem să jucăm acasă meciul cu Rapid!” Anunț surpriză: „Nu există probleme între Peluza Nord și Sud!”

Roș-albaștrii nu renunță la ideea de a juca în Ghencea, astfel că oficialii clubului vor să facă o nouă solicitare. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 31 Octombrie 2021, 17:18
Data actualizarii: Duminica 31 Octombrie 2021, 17:30

Cu Arena Națională indisponibilă, FCSB a fost nevoită să joace la Buzău meciurile de pe teren propriu, fiind un efort în plus pentru echipă. Roș-albaștrii au făcut mai multe solicitări pentru a putea juca în Ghencea, însă de fiecare dată au fost invocate motive din partea CSA pentru a fi refuzați. 

Cu toate astea, oficialii clubului pregătesc o nouă solicitare, de această dată pentru meciul cu Rapid, de pe 14 decembrie 2021, după cum a dezvăluit Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord. Șeful de galerie informează că la acea dată nici echipa din Liga 2 și nici echipa de rugby a Clubului Sportiv al Armatei nu ar avea meciuri de jucat.

„Vom face solicitare să jucăm în Ghencea!”

„Anunț oficial, să zic așa, că vom face solicitare din partea clubului să jucăm în Ghencea, acasă, meciul cu Rapid. Liga a doua este terminată atunci când este programat acel joc al nostru, așa că nu au ce să mai inventeze. Acum, cade și vrăjeala că ar exista probleme între suporteri”, a spus Mustață pentru Radio Sport 1. 

„Între Nord și Sud nu există probleme!” 

Mai mult decât atât, Mustață a dezvăluit că relația dintre Peluza Nord și Sud nu ar fi una de tensiune, dezvăluind că, în mod surprinzător, s-ar putea ca cele două Peluze să se unească într-un singur proiect. 

„Păi cum să ne luăm noi la bataie cu prietenii noștri cu care seară de seară bem o bere împreună. Vă mai spun o bombă. Simt ceva care vi se pare șocant acum. În scurt timp cred că vom fi din nou împreună și atunci chiar că nu ne mai doboară cineva. Nord și Sud din nou împreună.

Să stea lumea liniștită că între Nord și Sud nu există probleme. Nu știu de unde a apărut această informație. Am o relație super cu băieții din Peluza Sud. Mă refer la oamenii care conduc, nu toți tinerii care vor să iasă în evidență prin cine știe ce gesturi. Pe noi ne despart părerile pe care fiecare și le-a făcut. Ei, după minciunile aruncate în presă când eram eu plecat. Acum, când am revenit, lumea este corect informată și vă rog să mă credeți că sunt foarte mulți cei care îmi mulțumesc pentru că le-am deschis ochii”, a dezvăluit liderul Peluzei Nord. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies