Sărbătoare pe Ghencea! Tricolorii au sărbătorit împreună cu fanii victoria obținută cu Armenia: "România! România!"

România s-a impus cu 1-0 în fața Armeniei și a urcat pe poziția secundă în grupa J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Octombrie 2021, 10:39
Data actualizarii: Marti 12 Octombrie 2021, 10:56

România a obținut o victorie importantă în grupa J din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022, impunându-se cu Armenia, în Ghencea. 

A fost prima partidă pe care naționala a jucat-o pe acest stadion după o pauză de 12 ani, iar atmosfera a fost una incendiară, în ciuda condițiilor meteorologice nefavorabile. 

La finalul întâlnirii, tricolorii au sărbătorit alături de fanii prezenți pe stadion, iar din tribunele din Ghencea s-a auzit "România! România!", după o perioadă atât de lungă. 

Clasamentul Grupei J
 

1. Germania - 21 puncte

2. România - 13 puncte

3. Macedonia de Nord - 12 puncte

4. Armenia - 12 puncte

5. Islanda - 8 puncte

6. Liechtenstein - 1 punct

Rădoi: „Nu voi continua la echipa națională!”
 

"E momentul ca acest ciclu să se termine, să vină altcineva să preia acesastă echipă. Trebuie să treacă la alt nivel. Sunt tânăr, mă frământă că nu pot antrena zilnic. Sper ca la finalul acestor meciuri, să fie cu două victorii, și să ne despărțim frumos. Nu știu cât va dura pauza. După o săptămână, dacă mă va suna cineva, e posibil să accept o ofertă. Deja știu că nu voi continua la echipa națională!

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță știau decizia mea. Așa a fost înțelegerea. Nu poate fi prelungit contractul fără voia mea. Poate să facă un contract și pentru următorii patru ani, lucrurile sunt clare! E devreme să spun acum dacă aș mai antrena naționala. Vreau să fiu zi de zi lângă jucători", a spus Mirel Rădoi la conferință. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies