Liga 1

FCSB a făcut o nouă cerere pentru a juca în Ghencea: „Am primit acest răspuns!” Când au propus roș-albaștrii să revină pe arenă

FCSB își dorește să joace pe noua arenă din Ghencea. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 August 2021, 12:25
Data actualizarii: Sambata 28 August 2021, 12:31

În acest sens, oficialii echipei au făcut cerere pentru a-și putea disputa meciurile de pe teren propriu pe arena din Ghencea, însă răspunsul nu a fost unul pe placul lor. Echipa lui Iordănescu trebuie să părăsească Arena Națională o perioadă, iar stadionul preferat este cel pe care joacă CSA Steaua.

Deși reacțiile din partea oficialilor clubului au fost vehemente, iar suporterii „militarilor” au contestat aprig posibilitatea ca FCSB să joace în Ghencea, oficialii clubului din Liga 1 nu renunță, astfel că pregătesc o nouă adresă. 

  • FCSB a făcut o nouă cerere pentru a juca în Ghencea: „Am primit acest răspuns!” Când au propus să revină pe arenă

Mihai Stoica a explicat pe contul de Facebook al clubului că i-a comunicat lui Valeriu Argăseală să trimită o nouă adresă către Clubul Sportiv al Armatei, astfel încât echipa să poată joace doar meciul cu Clinceni în Ghencea, cel care se suprapune cu deplasarea lui CSA Steaua la Brașov. 

„Nu ar fi o problemă din acest punct de vedere!” 
 

„Noi am făcut o adresă și am primit un răspuns foarte alambicat, în care ni se explica faptul că există o comisie care va verifica dacă există date disponibile, pentru că prioritate au echipele de fotbal și rugby ale CSA.

Chiar aseară am vorbit cu Valeriu Argăseală și l-am rugat să trimită o nouă adresă Clubului Sportiv al Armatei, în care să specificăm că este vorba despre meciul nostru cu Academica Clinceni, care se va disputa în weekendul 25-26 septembrie, când CSA Steaua joacă la Brașov, deci n-ar fi o problemă din punctul ăsta de vedere.

Luni vom trimite această adresă, aștept cu interes răspunsul celor de la Clubul Sportiv al Armatei. Lăsând la o parte orice discuție, un stadion în care s-au investit sume considerabile trebuie să producă bani. 

Dacă se oferă posibilitatea asta, cred că ar trebui să se desfășoare jocurile altor echipe în afară celor de la CSA Steaua, care sunt beneficiarii de sume consistente de la bugetul de stat”, a spus Mihai Stoica pe pagina de Facebook a clubului. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies