Liga 1

Un important om din fotbal se alătură celor care cred că FCSB ar trebui să joace în Ghencea: ”Mi se pare contrar legii”

FCSB forțează revenirea în Ghencea.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 12 Octombrie 2021, 09:22
Data actualizarii: Marti 12 Octombrie 2021, 10:09

Vicecampioana României este nevoită să joace la Buzău următorul meci de campionat, cu CS Mioveni, din cauza unui eveniment de eSports ce se desfășoară pe Arena Națională.

Astfel, suporterii și-au dorit să revină în Ghencea, însă CSA Steaua a căutat toate căile astfel încât să blocheze această revenire, însă nu s-a reușit. 

Printre persoanele nemulțumite se numără și Marius Avram. Fostul arbitru FIFA consideră că este ceva ilegal în refuzurile CSA-ului, ținând cont de banii pe care statul îi pierde prin neînchirierea bazei sporive.

Este vorba despre bani publici și nu pot să facă diferența între echipe în momentul respectiv. Dacă îl primim pe CSA, nu îl primim pe FCSB, numai așa pe un criteriu aleatoriu. 

Pur și simplu, este o obligație a autorităților centrale să pună la dispoziția celor care cer aceste stadioane, pe bani bineînțeles, pentru că stadioanele astea trebuie să producă, cel puțin cât să își acopere cheltuielile de administrare care sunt foarte mari.

Cel puțin, în cazul stadionului din Ghencea, am înțeles că sunt cheltuieli foarte mari. Și atunci, cum poți să spui «Nu îl las că nu vreau pe X că are să îmi dea bani»? Mi se pare un pic contrar legii. Nu ai voie să ai orgolii când ești o instituție de stat. Privatul poate să facă ce vrea!

Că folosesc aceste tertipuri că au pus un meci de rugby sau ce s-a întâmplat de fapt acolo în ziua respectivă ca să nu joace FCSB pe stadion… ok, până când poți să o duci cu asta? Nu poți să o duci la infinit. Eu sunt convins că FCSB va juca în Ghencea, mai ales că CSA nu are drept de promovare”, a spus Marius Avram, potrivit Prosport.ro.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies