”Rezultatul de la Erevan a fost un accident”. România, obligată să câștige meciul cu Armenia din Ghencea (21:45, PRO TV și Voyo)

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, este convins că România va obține un rezultat pozitiv în meciul cu Armenia de luni, ora 21:45. Partida poate fi urmărită în direct la PRO TV.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Octombrie 2021, 11:33
Data actualizarii: Luni 11 Octombrie 2021, 12:25

România a ajuns pe locul patru în Grupa J, cu zece puncte. Macedonia de Nord, care a învins-o cu 4-0 pe Liechtenstein, este pe locul doi, iar Armenia este pe locul trei. Cele două sunt la egalitate, cu câte 12 puncte.

„Am rămas, după antrenamentul nostru, încă ceva timp pe Ghencea pentru a-i întâlni pe vechii mei prieteni de acolo (n.r. - Mihai Stoichiță a fost selecționerul Armeniei), fostul meu jucător Mkhitaryan cu care am stat mult de vorbă. I-am văzut extrem de concentrați, cred că se gândesc la un rezultat pozitiv. Rezultatul de 3-2 de la Erevan cred că a fost un accident pentru noi, sunt sigur de asta, nu cred că le vom mai da ocazia asta.

  • Mirel Rădoi a convocat stranierii pentru meciurile cu Germania și Armenia! Surprizele selecționerului

Prima oară cred că mizăm pe o victorie. După, trebuie să fim foarte atenți. Trebuie să ne asigurăm victoria și apoi după să vedem dacă putem face și golaveraj”, a spus Stoichiță, într-o intervenție telefonică la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Programul României în Grupa J:

România - Armenia (luni, 21:45, PRO TV)

România - Islanda (11 noiembrie, 21:45, PRO TV)

Liechtenstein - România (14 noiembrie, 19:00, PRO TV)

Clasamentul Grupei J:

1. Germania 18p

2. Macedonia de Nord 12p

3. Armenia 12p

4. România 10p

5. Islanda 5p

6. Liechtenstein 1p

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies