FCSB, AVERTIZATA DE UEFA! Dezvaluiri despre perioada in care ros-albastri castigau pe banda rulanta in Liga I!

FCSB, AVERTIZATA DE UEFA! Dezvaluiri despre perioada in care ros-albastri castigau pe banda rulanta in Liga I!

FCSB a castigat trei titluri la rand intre 2013 si 2015, sub comanda lui Laurentiu Reghecampf, apoi a lui Costel Galca.

FCSB a dominat categoric Liga I in 2013, 2014 si 2015, iar unul dintre motivele acestei dominatii a fost pus pe seama preparatorului fizic Thomas Neubert, adus la FCSB de Laurentiu Reghecampf. Neubert a sustinut ca a adus metode noi de pregatire in Romania si a mai dezvaluit ca le-a administrat jucatorilor formatiei ros-albastre o serie de suplimente nutritive.

Acum, la cativa ani distanta, o ancheta a Gazetei Sporturilor arata ca in acea perioada ros-albastrii au apelat si la metode despre care nu s-a vorbit. Una dintre ele ar fi ozonoterapia, care se face un un aparat cu care se poate face si o alta procedura, una care incalca legislatia antidoping. Este vorba despre autohemoterapie.

Cotidianul Gazeta Sporturilor mai scrie astazi ca UEFA a avertizat chiar FCSB in acea perioada, dupa ce ros-albastri au evitat un control antidoping.

Pe 20 septembrie 2013, doi oficiali antidoping trimisi de UEFA s-au prezentat la baza de antrenament a formatiei antrenate pe atunci de Laurentiu Reghecampf, dar nu au gasit pe nimeni, desi doctorul echipei programase sedinta cu o saptamana inainte si notificase UEFA.

Doctorul Radu Paligora le-a transmis ulterior oamenilor de la UEFA ca jucatorii au fost la o petrecere surpriza de ziua lui Laurentiu Reghecampf si ca antrenamentul a fost mutat.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ordinul lui Cîţu către prefecţii din județele afectate de inundații: ”Trebuie să mergeţi pe teren!”
BRAT
Modifică setările cookies