Liga 1

FCSB a devenit "cea mai bună vacă de muls!" Ce spune Duckadam după despărțirea de Ondrasek

Ondrasek și FCSB s-au despărțit după doar o lună.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 05 August 2021, 09:13
Data actualizarii: Joi 05 August 2021, 09:27

Atacantul ceh a fost adus ca o gură de oxigen la FCSB, însă nu a convins și a fost dat afară de Gigi Becali. Patronul a declarat, de mai multe ori, că Ondrasek nu va face față la FCSB. Pentru Ondrasek, în afara rușinii trăite, a fost o lovitură financiară uriașă.

Pentru perioada petrecută la FCSB, Ondrasek urmează să ajungă la încasări de 110.000 de euro. Acestea sunt formate din 30.000 de euro încasați la semătură și 80.000 de euro pe care îî va încasa, conform întelegerii de reziliere a contractului.

Helmut Dukadam a spus, la Digi Sport, că FCSB a devenit o sursă ușoară de făcut bani, pentru fotbaliștii care nu reușesc să confirme după primele meciuri: "FCSB a devenit cea mai bună vacă de muls. Toți cei care vin aici stau un an, o lună, iar apoi iau bani frumoși. Nu știu cât de liniștit stă patronul de acolo acum".

"Mulge vaca și dă cu piciorul în oala cu lapte"

Și Gabi Balint a vorbit despre FCSB, fiind de părere că Becali își sabotează singur echipa: "Ondrasek a venit fericit și a plecat și mai fericit. Vacă de muls, da... doar că patronul mulge vaca și dă cu piciorul în oala cu lapte.

Cam așa s-a întâmplat la ei în ultimii ani. Nu e singurul, au mai fost și alții. Sunt anumite lucruri la care el (n.r Gigi Becali) nu se pricepe, lucruri de fotbal. Nici măcar n-a jucat fotbal. Ești bun în afaceri, dar cam atât".

AFAN, cu ochii pe FCSB!

Emilian Hulubei, președintele AFAN, a dezvăluit că există o atenție specială pentru FCSB și situația în care sunt puși fotbaliștii. FIFPro, Federația Internațională a Fotbaliștilor Profesioniști, s-a autosesizat după un material apărut în presă în care Andrei Vlad era făcut praf în vestiar de Gigi Becali în urma înfrângerii de la Karagandy.
CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies